9 Şubat 2012 Perşembe

Sivasspor - Beşiktaş Maçını Canlı izle

. 9 Şubat 2012 Perşembe .


Arka arkaya çok öneli mağlubiyetler alan Beşiktaş, Sivasspor deplasmanına konuk oluyor. Siyah-beyazlılarda her şey yolunda giderken, Kayserispor, Mersin İ.Y ve Fenerbahçe karşısında alınan kötü sonuçlar tabloyu tersine çevirdi. Ayrıca sakatlıklar ve kartlar da Beşiktaş'ın bu socuçlarına tuz biber oldu. Şimdi Sivas deplasmanında galibiyete ulaşarak hem toparlanmak, hem de Braga maçı öncesinde moral istiyorlar. Beşiktaş'ın bu zorlu deplasmanında Almeida, Mehmet Aurelio, Rüştü, Hilbert, İsmail Köybaşı ve Quaresma olmayacak. Cezasını tamamlayan Fernandes ise takımdaki yerini yeniden alacak.

Beşiktaş'ın sadece 4 puan gerisinde olan Sivasspor sahasında güçlü rakibiyle zor bir maça çıkacak. Bu sezon oldukça iyi br performans gösteren Yiğidolar, Beşiktaş'ı devirerek zirveye bir adım daha yaklaşmak ve play-off şansını arttırmak istiyor. Moralsiz ve eksik Beşiktaş karşısında bunu da yapabilecek bir kadroya sahipler. Kendi sahalarında kolay kolay geçit vermiyorlar.

Siyah-beyazlılar, Sivas deplasmanında kazanarak yeniden toparlanmak isteselerde, işleri gerçekten kolay değil. Taraf bahis yerine hava şartlarını da düşünerek 2-3 golü tercih etmek daha garanti bir seçim olacaktır.