11 Şubat 2012 Cumartesi

ASTON VILLA - MANCHESTER CITY Maçını Canlı izle

. 11 Şubat 2012 Cumartesi .

Aston Villa kaliteli ayaklardan oluşan kadrosuna rağmen hala istenen düzeyde değil. Geçen hafta Newcastle deplasmanında 2-1 kaybettiler ve çok iyi oynamadılar. Son maçlarda kıpırdanan N’Zogbia ve takıma büyük katkı veren Robbie Keane dışında elle tutulur bir isim yok. Üstelik evlerinde 6 maçtır kazanamıyorlar. Geçen hafta savunmada Collins olmayınca dirençleri azaldı ama Collins bu maçta oynayabilecek.

Lider City ise geçen hafta sahasında Fulham’ı 3-0 yenerek rahat bir hafta geçirdi. United’ın baskısını enselerinde hissederek sahaya çıkıyorlar ve bu da bazı maçlarda futbolu olumsuz etkiliyor. Tekrar Aguero-Dzeko ikilisine dönen mancini bu maça da bu forvetle çıkabilir. City sezon başındaki kadar maçlarını domine edecek bir futbol oynamıyor.

İki takım arasında oynanan son 10 maçta da sahasında oynayan maçı kazandı. City Villa Park’da son galibiyetini hatta son puanını 2006 sezonunda alabilmişti. Gerçi sezonun ilk yarısında oynanan maç 4-1 City üstünlüğüyle bitti ama kolay bir maç olmayacak. Ben bu maça üst oynamak istiyorum. Sonrasında ise beraberlik denenebilir.