9 Şubat 2012 Perşembe

Büyükşehir Bld.-Karabükspor Maçını Canlı izle

. 9 Şubat 2012 Perşembe .


Süper Lig'de 25. haftanın erteleme maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Kardemir Karabükspor karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta oynanması gereken bu karşılaşma yoğun kar nedeniyle ertelenmişti. Üç maçık galibiyet serisi yakalayan İBB, Eskişehirspor'a deplasmanda kaybetti. Karabük karşısında galibiyet alarak yeni bir başlangıç yapmak istiyorlar. İBB'nin sahasındaki bu maçta Eskişehirspor maçında sakatlanan Metin Depe ile sakatlıkları süren Gökhan, Cihan, Efe ve Ali Güzeldal forma giyemeyecek. Bu eksiklerine rağmen İBB'nin oldukça isimlerden kurulu bir kadrosu var ve ellerinden geni yapacaklardır.

Ligde kalabilmek adına her maça final havasında çıkan Kardemir Karabükspor hafta sonu Samsunspor'u da mağlup ederek sahasında oynadığı son 4 maçı da kazanmış oldu. Ancak bu başarılı tabloyu deplasmanda sergileyemiyorlar. Son 7 deplasman maçında puan çıkartamadılar. İBB karşısında bu kötü seriyi noktalamanın peşinde olacaklar.

İBB maça favori çıkıyor fakat riske girmeden karşılıklı gol var tercihine yönelmenizi tavsiye ediyorum. İBB maçta kesinlikle gol ve goller bulacaktır. Aynı durumu atak futbol sergileyen Karabkspor için de geçerli.