11 Şubat 2012 Cumartesi

FULHAM - STOKE CİTY Maçını Canlı izle

. 11 Şubat 2012 Cumartesi .

Fulham ve Stoke City takımları şu anda ligde rahat konumda ama olası bir seriyle düşme hattına yaklaşma tehlikeleri var. Fulham geçen hafta City deplasmanında 3-0 kaybetti ama bu sonuca takılmamak gerek çünkü arada büyük bir kalite farkı vardı. O maçı saymazsak son maçlarda özellikle evlerinde iyi oynuyorlar. Zaten sahalarında 3 maçtır kaybetmiyorlar. Zamora takımdan ayrıldıktan sonra yerine alınan olmadı ve görev Dembele’ye verildi. Gerçi takımın en golcü ismi olan Dempsey de orta sahadan hücuma katılarak skora katkı yapıyor ama o bölgede eksikleri var.

Stoke ise tam bir seriler takımı. Önce kötü sonra iyi seri derken yine formsuz bir duruma düştüler. Ligde oynadıkları son 3 maçı da kaybettiler ve geçen hafta evlerinde Sunderland’e 1-0 kaybettiler. O maçta gerçekten kötü oynadılar hatta Huth kırmızı kart gördü ve bu hafta oynayamayacak. Her zaman sıkıcı futbol oynamaları eleştiri konusu yapılıyor.

Ligin ilk yarısında oynanan maçı Stoke 2-0 kazanmıştı. Bu maçta defanslar ön plana çıkacağı için alt oynanmalı. Sonrasında ise Fulham denenebilir.