11 Şubat 2012 Cumartesi

EVERTON - CHELSEA Maçını Canlı izle

. 11 Şubat 2012 Cumartesi .

Son haftaların formda takımı Everton daha 10 gün önce bu sahada lider City’yi devirmeyi başardı ve geçen hafta Wigan deplasmanında 1-1 berabere kaldı. O maçta zeminin azizliğine uğrayan kaleci Howard’ın yediği gol şanssızlıktı. Takıma sonradan katılan Donovan ve Piennar yaratıcılık anlamında sezon başındaki eksiği kapatmışa benziyor. Everton 4 maçtır yenilmiyor.

Chelsea ise geçen hafta sahasında 3-0 öne geçmesine rağmen United ile 3-3 berabere kaldı. Ligde oynadıkları son 3 maç da berabere bitti. Ama deplasmanda 7 maçtır kaybetmiyorlar. Santrafor olarak en büyük gol umudu olan Torres’in ne zaman gol atacağı ise bilinmiyor. Carroll bile gol attı Torres hala suskun. Savunma ve kalede Cech eskisi kadar güven vermiyor. Mata olmasa hücumda da ne yapacakları belli değil. Buna rağmen kolay mağlup edilecek bir takım değil.

Ligin ilk yarısında oynanan maçı Chelsea 3-1 kazanmıştı ve sonrasında bu sahada Lig Kupası maçını da 2-1 kazandılar. Bu maç için ilk tercihim ilk yarı 0 olacak. Sonrasında ise üst denenebilir.