11 Şubat 2012 Cumartesi

SUNDERLAND - ARSENAL Maçını Canlı izle

. 11 Şubat 2012 Cumartesi .

Sunderland Martin O’Neil göreve geldikten sonra adeta kabuk değiştirdi ve kazanma alışkanlığını tekrar kazandı. Hafta içinde Fa Cup tekrar maçında Middlesbrogh deplasmanında uzatmada 2-1 kazandılar ve tur atladılar. Geçen hafta ligde ise Stoke deplasmanında 1-0 galip geldiler. Sessegnon turu getiren golü attı ama takımda genç isimler daha fazla dikkat çekmeye başladı. Colback ve Mc Clean akla gelen ilk ikisi. Sunderland evinde 5 maçtır kaybetmiyor ve ligde son 3 maçını da kazanarak ilk 10 içine girdi. Tek soru işareti büyük takımlarla oynanan maçlarda alınan yenilgiler.

Arsenal geçen hafta Blackburn karşısında adeta patlama yaptı ve 7-1 kazandı. Her anlamıyla iyi bir maç oldu. Moralsiz Walcott yaptığı asistlerle, Van Persie 3 gol atarak moral buldu. Ama bu maç bizi yanıltmamalı. Arsenal son 3 deplasmanda da kazanamadı. Son olarak Bolton deplasmanında inanılmaz goller kaçırıp beraberliğe razı olmuşlardı. Chamberlain böyle oynamaya devam ederse büyük yıldız olacaktır. Hücumda iyiler ama savunma o kadar güven vermiyor.

Bu maç zor ama üst bitmesi muhtemel. Sonrasında ise biraz risk alarak Sunderland galibiyeti “haftanın sürprizi” olarak denenebilir.