29 Ocak 2012 Pazar

Roma – Bologna Maçını Canlı izle

. 29 Ocak 2012 Pazar .

Roma’nın oynadığı son 6 karşılaşmada 5 galibiyet bir de beraberlik alarak yakaladığı çıkış başladığı yerde bitti. 12 Aralıktaki Juventus maçında alınan 1-1’lik beraberlikten sonra çıkışa geçen sarı-kırmızılılar salı günü aynı sahada Juve’ye 3-0 kaybederek kupa dışında kaldı. Bu karşılaşmada her 2 takımın da ligdeki yerlerini hakettikleri görüldü. Oynanan futbol itibariyle Roma takımı Juventus’un çok gerisinde. Kupadan elenmek bir kenara dursun, ligdeki çıkışını sürdüren Roma takımı, kolay gibi görünen fakat bana göre zorlu geçmesini beklediğim Bologna karşında puan mücadelesi verecek. Öyleki;
Bologna takımı 2012 yılında oynadığı 3 karşılaşmada henüz yenilgi yüzü görmedi. Playout bölgesinin 5 puan üzerinde bulunan Bologna, Catania karşısında aldığı galibiyetten sonra Napoli ve Parma ile berabere kalarak 5 önemli puan aldı.
21 aralıkta oynanan karşılaşmayı Roma deplasmanda 2-0 kazanmıştı. Etkili oyuncu Ramirez kart cezalısı olmasından dolayı kadroda olmaması Bologna ve dolayısıyla Pioli’nin işini zorlaştırıyor. İyi bir çıkış yakalayan Totti ve takım arkadaşlarının bu maçı kazanmalarını bekliyorum. Ama işleri kolay olmayacak.

Tahmin: Roma kazanır. 1.