29 Ocak 2012 Pazar

Chievo – Lazio Maçını Canlı izle

. 29 Ocak 2012 Pazar .

Chievo çarşamba günü Seina’ya kaybederek çok önemli bir fırsatı, kupa tarihinde ilk defa yarı final oynama fırsatını kaçırdı. Kupa mücadelesine son noktayı koyan Di Carlo’nun takımı ligdeki mücadelesin rahat bir konumda devam ediyor. Geçirilen başarılı bir ilk yarının ardından 2012 yılında da puanları toplamaya devam eden Chievo, son 3 takımla arasında olan puan farkını dokuza çıkarttı ve çok rahatladı.
Bu sene geçen son 2-3 sezondan çok daha başarılı bir performans yakalayan Lazio, 4 gün içerisinde 2 kez konuk olduğu San Siro stadında 2 önemli mağlubiyet aldı. Önce Inter’e 2-1 kaybederek beşincişiğe gerilediler, daha sonra Milan’a 3-1 kaybederek kupa dışında kaldılar. Bu mağlubiyetlerin en acı tarafı ise, her ikisinde de ilk gölü bulan ve skor avantajını yakalayan ekip olmalarıydı.
Chievo iç sahada çok daha iyi oynuyor ve sadece Bologna’ya kaybetti. Karşısındaki rakip Lazio ise evinde kazandığından çok dış sahada kazandı. Karşılaşma her 2 takım içinde zor olacak. Chievo zor gol atıyor, Lazio ise zor yiyor. Alt – Üst arasında kaldığım bu mücadelede 2-3 gol aralığı ve Lazio kaybetmez bahsini öneriyorum.

Tahmin: TGS 2-3 gol, Lazio kaybetmez. X2Ç.