11 Şubat 2012 Cumartesi

TOTTENHAM - NEWCASTLE UTD Maçını Canlı izle

. 11 Şubat 2012 Cumartesi .

Tottenham-N.United takımları Cumartesi akşamı 147. randevuya çıkıyor.bugüne kadar oynanan 146 karşılaşmada 61 kez Tottenham 53 kez Newcastle kazanırken 32 maç ise berabere sonuçlandı.White Hart Lane da oynanan karşılaşmalarda ise Tottenham 35 N.United 20 kez kazanırken 11 maç berabere bitti.

Tottenham bu sezon kendi sahasında çıktığı maçlarda 9 kez kazandı 1 kez kaybetti 2 kez ise berabere kaldı.Newcastle ise deplasmanda çıktığı 12 maçta 5 galibiyet 4 mağlubiyet 3 beraberlik aldı. Tottenham kendi sahasında 11 maçtır kaybetmiyor en son 28.08.2011 de M.City e 1-5 lik sonuçla boyun eğmişti ve o tarihten beri bileği bükülmüyor. ise geçtiğimiz hafta dizinden bir sakatlık geçiren ve Liverpool maçında takımını yalnız bırakan Youness Kaboul’ün durumu belirsizliğini korurken maça yetişememesi durumunda yerine Dawson oynayacak. Sakatlığı geçen Van der Vaart ise takımdaki yerini alabilecek. Tottenham Hotspurs takımı çektiği 155 şutla Premier Ligin kaleye en çok şut atan takımı olarak dikkat çekiyor.

Newcastle ise geçen hafta Aston Villa’yı 2-1 yenerek ligde son 5 maçta 4. galibiyetini aldı. Afrika Kupasında dönen Dembe Ba ayağının tozuyla gol atmayı başardı ve takım için ne kadar önemli olduğunu gösterdi. A.Villa maçında sakatlanan Leon Best ile Taylorun ve daha önceden sakatlığı bulunan Sylvain Marveaux,Sammy Ameobi,Qpr maçında sakatlanan Cabaye ve Afrika Kupasında takımı finale kalan Tiote Tottenham maçında takımdaki yerini alamayacak isimler.

Ligin ilk yarısında oynanan maç 2-2 berabere bitmişti. Bu kez Tottenham sahasında daha şanslı. Ben önce 1 sonra da tek farklı galibiyet olarak handikaplı 0 öneriyorum.