11 Şubat 2012 Cumartesi

BLACKBURN - QPR Maçını Canlı izle

. 11 Şubat 2012 Cumartesi .

Geçen hafta hayal kırıklığı yaşayan iki takımın maçı. Blackburn önlenemez düşüşüne devam ediyor ve geçen hafta Arsenal deplasmanında 7-1 kaybederek hezimete uğradılar. Ama bu maçı unutup 6 punalık QPR maçına bakmaları şart. Givet cezalı olduğu için oynayamayacak. Geçen hafta oynamayan Yakubu’nun takım için önemi bir kez daha anlaşıldı. Savunmaları çok kötü. Ligde 3 maçtır kazanamayan ve 18 puanla düşme hattında olan Blackburn kazanırsa büyük iş başarmış olacak.

Ara transferde harcadığı paraya ve aldığı yıldızlara rağmen geçen hafta bir başka 6 puanlık maçta sahasında Wolves’a 2-1 yenilen QPR sorunlu futbolcu almanın bedelini erken ödedi. Gereksiz kırmızı kart gören ve takımını 10 kişi bırakan Cisse bu maçta da olmayacak. Zamora yeni takımına çabuk alıştı ve golünü attı. Bu kadronun düşme hattına girmemesi gerek ve 2-3 maç sonra daha iyi olacaklarını düşünüyorum. QPR deplasmanda 4 maçtır kazanamıyor.

Ligin ilk yarısında oynanan maç 1-1 berabere bitmişti. bu maç için iki önerim var kolay gol yiyen iki takımın maçında “gol var” ilk tercih olmalı. Sonrasında ise beraberlik sistem kuponlarında oynanabilir.