21 Eylül 2012 Cuma

CHELSEA - STOKE Maçını Canlı izle

. 21 Eylül 2012 Cuma .


Chelsea'da hafta içi Juventus ile oynanan maçta 2-0 öne geçmelerine karşın galibiyeti koruyamanın şoku yaşandı. Maviler için bu yıl en anlamlı ve olumlu şey ise transferde isabetli oluşları. Oscar'ın Juventus karşısında attığı gol muhtemelen yılın golüne aday olacak. Bir diğer transfer Eden Hazard da takıma çok kısa sürede adapte oldu ve Ada'yı sallamaya başladı.
Muhtemel 11'ler;
Chelsea: Cech Ivanovic, Terry, Luiz, Cole Ramires, Mikel, Lampard Hazard, Torres, Mata
Stoke: Begovic Shotton, Huth, Shawcross, Wilson Nzonzi, Whelan Walters, Adam, Kightly Crouch
Chelsea'de Daniel Sturridge'nin durumu maç saatinde belli olacak. Andy Wilkinson Stoke City'de cezalı olan oyuncu. Maviler Stamford Bridge'de oynadığı son 11 lig maçında sadece tek yenilgi aldı. Geçtiğimiz sene iki takım arasında oynanan iki maçta tek gol sesi çıkmıştı.
Stoke City Chelsea deplasmanında oynadığı son dört maçta da gol atamadı. Ligin gerçekten kendine has, ilginç futbol karakterlerini oturtmuş ve bu yönde istikrar yapan ekiplerinin başında. Bir özellikleri, bir tarzları var.
Maç için Chelsea'nin oranı değersiz, karşılıklı gol olmaz bu tür maçlarda bu değersiz oranlardan kaçıp iyi bir bahis tercih etmek için ideal. Bunu Ada'da dört büyüklerin maçlarında sık sık denemeli...