16 Nisan 2012 Pazartesi

BEŞİKTAŞ - GALATASARAY Süper Final Canlı izle

. 16 Nisan 2012 Pazartesi .

Süper Final'de cumartesi günü yoğun yağış nedeniyle, İnönü Stadı'nda zeminin futbol oynamaya elverişli olmaması sonucunda ertelenen Beşiktaş-Galatasaray maçı gecikmeli olarak oynanacak.

Sezonu lider tamamlayan Galatasaray İnönü'ye 39, Beşiktaş ise 28 puanla çıkacak. Galatasaray Melo-Riera krizinin ardından sorunları çözmüş ve Beşiktaş maçının başlama vuruşunu beklemeye başlamıştı. Ancak saha şartları nedeniyle ertelenen maç sonrasında Fenerbahçe'nin kazanmasıyla birlikte fark 2 puana düştü. Galatasaray bu stresle maça başlayacak. Beşiktaş ise sezonun ikinci yarısında sergilediği kötü performansı tersine çevirerek play-off'ta kendinden söz ettirmek istiyor ve Trabzonspor'un kaybetmesinin ardından kazanarak üçüncü sırayı elde etmek istiyor.

Galatasaray, Fenerbahçe'nin kazanmasıyla birlikte daha baskılı ve atak oynamaya çalışacaktır. Beşiktaş'ın da bu maçta taraftarıyla bütünleşerek iyi bir futbol sergileyeceğini düşünüyorum. Cumartesi günü karşılaşmanın atmosferi farklıydı ama şimdi ise durum çok daha farklı. İki ezeli rakip kazanmaktan başka bir şey düşünmediği için karşılıklı gol var tercihi kuponlarda tercih edilebilir. ÜST tercihi de derbide denenir.

MUHTEMEL 11'LER

BEŞİKTAŞ: Rüştü Reçber, Hilbert, İbrahim Toraman, Sivok, İsmail Köybaşı, Quaresma, Fernandes, Ernst, Veli Kavlak, Simao (Holosko), Mustafa Pektemek.

GALATASARAY: Muslera, Eboue, Semih Kaya, Ujfalusi, Hakan Balta, Sabri Sarıoğlu, Selçuk İnan, Melo, Engin Baytar, Necati Ateş, Elmander.