26 Mart 2012 Pazartesi

BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR - BEŞİKTAŞ Maçını Canlı izle

. 26 Mart 2012 Pazartesi .

Manisaspor galibiyetiyle yeni bir ivme yakalayacağını düşündüğüm Beşiktaş, Boluspor'a kupada elenerek yine herkesi yanılttı. Siyah-beyazlılar bu kez lider Galatasaray'ın Trabzonspor'a takıldığı haftada İStanbul Büyükşehir Beldiyespor'a konuk olacak. Beşiktaş buı zorlu deplasmanda kazanırsa hem üçüncğ sırayı ele geçirecek, hem de Galatasaray ile farkı 2 puan da olsa düşürecek.

Ligde 43 puanla 9. sırada bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un Avrupa hayalleri devam ediyor. İBB, Bursaspor, Gençlerbirliği ve Eskişehirspor'un puan kaybettiği haftada kazanarak puanları 46'ya eşitlemenin planlarını yapıyor. Kazanmak isteyen iki takımın mücadelesinde eksikler de göze çarpıyor. Beşiktaş'ta sakatlıkları süren Rüştü Reçber, Tanju Kayhan ve İsmail Köybaşı maçta forma giyemeyecek. İBB'de ise sarı kart cezalısı Doka'nın yanı sıra sakatlığı bulunan Kamil Zayatte, Kenan Hasagiç ve Ali Güzeldal zorlu maçta görev yapamayacak.

Beşiktaş'ın bu maça çok ciddi çıkacağını ve kazanmak için tüm şartlarını zorlayacağını düşünsemde; İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un siyah-beyazlılara ters gelmesi kafalardaki en büyük soru işareti. Bu nedenle haftanın kapanış maçında sizlere önerim 2-3 gol olacaktır.