8 Mart 2012 Perşembe

ATL. MADRID - BEŞİKTAŞ Maçını Canlı izle

. 8 Mart 2012 Perşembe .

Ligde hafta sonu Trabzonspor'a mağlup olan Beşiktaş sezonun en kötü futbolunu sergiledi. Siyah-beyazlılar adeta lige havlu attığını gösterdi. Beşiktaş, Avrupa'da bu sezon daha farklı bir performans sergiledi. Ancak Trabzonspor maçındaki tablo Atletico Madrid maçı öncesinde kafalarda ciddi soru işareti oluşturdu. Madrid'de önemli bir sınav verecek Beşiktaş'ta Almeida, Hilbert ve Tanju sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek.
Beşiktaş gibi UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam eden Atletico Madrid, Lazio'yu eleyerek büyük bir iş başardı. Bu kez temsilcimiz karşısında kendi sahalardında oynayacakları bu maçta avantajlı bir skor alarak, İstanbul'a öyle gelmek istiyorlar. Madrid ekibinde sakatlığı bulunan milli futbolcumuz Arda Turan'ın yanı sıra Diego, Tiago, Silvio ve Adrian Lopez görev yapamayacak.
Maçın tahminine geçecek olursak Beşiktaş'ın Trabzonspor karşısındaki futbolu, bu zorlu karşılaşma öncesinde güvenleri sıfırladı. Üzülerek söylemek gerekirse, Avrupa'daki tek temsilcimiz Beşiktaş'ın Madrid'den iyi bir skorla dönmesi zor olacaktır. Bu sezon havlu atan Beşiktaş karşısında Atletico Madrid, en büyük silahı olan Radamel Falcao önderliğinde galibiyete ulaşacaktır diye düşünüyorum. Handikaplı Atletico Madrid tercihi de denenebilir.