23 Şubat 2012 Perşembe

PAOK - UDINESE Maçını Canlı izle

. 23 Şubat 2012 Perşembe .

Bu sene UEFA Avrupa Ligi’nde aldığı sonuçlarla şu ana kadar küçük bir mucize yaratan PAOK, hafta sonunda Selanik derbisinde kendi evinde Aris ile golsüz berabere kaldı. Derbi maçta da görüldüğü üzere, akıllar Udinese maçındaydı. PAOK’un kendi evinde zor kaybeden bir ekip olduğunu hatırlatalım. İnanılmaz bir taraftar gücüyle oynayacaklar. Ev sahibi ekipte sakatlığı bulunan Etto dışında herhangi bir eksik bulunmuyor.

PAOK’u kendi evinde mağlup edemeyerek büyük bir avantajı kaçıran Udinese, şu sıralar sakatlıkları sebebiyle sıkıntı yaşıyor. Konuk ekipte bu maçta sakatlıkları bulunan Mauricio Isia, Emmanuel Agyemang Badu, Antonio Di Natale ve Kwadwo Asamoah gibi önemli futbolcuların bu maçta forma giyme ihtimali çok düşük gözüküyor. Udinese son lig maçında Cagliari ile evinde golsüz berabere kalmıştı.

0-0’ın rövanşında ben yine az gollü bir maç bekliyorum. Özellikle Udinese’nin etkili gol ayaklarının bu maçta olmayacak olması Udinese için büyük kayıp. 2.5 Gol Altı seçeneği ideal bahis. Alternatif arayanlar ise ilk yarı berabere biter ve PAOK kaybetmez seçeneklerini de değerlendirebilirler.