4 Şubat 2012 Cumartesi

Padova – Verona Maçını Canlı izle

. 4 Şubat 2012 Cumartesi .

Padova Euganeo stadında oynanacak olan bu mücadele 26. haftanın en önemli müsabakası. Öyleki bu 2 ekip SerieA’nın en kuvvetli adaylarından. Lider Pescara’nın ardından 4. ve 5. sırayı paylaşan bu 2 ekipten Verona rakibine 3 puan fark atmış durumda. Bu doksan dakika sonunda Padova’nın olası bir galibiyetiyle puanlar eşitlenecek. Padova takımı geçen yıl da playoff oynamış fakat SerieA’ya çıkmayı başaramamıştı. Rakip Verona ise geçen sezon üçüncü ligde mücadele ediyordu ve şuan bulundukları yer kendileri de dahil tüm SerieB takipçileri tarafından beklenmiyordu. Bu iki takım sıralamadaki pozisyonlarının yanı sıra gol averajları bakımından da birbirine denk durumda. Padova’nın +10 averajına karşın Verona’nın averajı +9.
Konuk ekip Verona SerieA yolundaki en önemli rakipleri olan Sassuolo ve Pescara’ya peş peşe deplasmanda kaybetti. Padova takımı ise 2012 yılında oynadığı 5 müsabakanın üçünü kazandı ve Bari ile Sampdoria karşısında kaybetti. Diyeceğim o ki her 2 takımda 2012 yılında 2 mağlubiyet aldı ve bu nedenle bu karşılaşma takımlar için çok daha önemli bir hal aldı.
Padova’nın galibiyete daha yakın olduğunu düşündüğüm bu mücadelede, tarafların karşılıklı olarak gol bulmaları yksek ihtimal.

Tahmin: Padova kazanır 1 ve Kg Var.