23 Şubat 2012 Perşembe

OLYMPIAKOS - RUBIN KAZAN Maçını Canlı izle

. 23 Şubat 2012 Perşembe .

Son dönemde oldukça formda olan ve üst üste aldığı galibiyetlerle hem ligde, hem de Avrupa’da oldukça başarılı sonuçlar alan Olympiakos, rakibini Rusya’da Fuster’in tek golü ile yenerek büyük avantaj elde etmişti. Son maçında Panionios karşısında birçok as oyuncusunu dinlendiren Pire ekibi, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Son 6 maçını kazanan Olympiakos, bu maçlarda gol dahi yemedi. Ev sahibi ekipte sakatlığı bulunan Marko Pantelic dışında eksik bulunmuyor.

Rubin Kazan, kendi evinde rakibine 1-0 yenilerek çok büyük bir avantajı tepti. O maçta da bir penaltı kaçırdıklarını hatırlatalım. Maç boyunca genel manada oyunu kontrollerine alamamışlardı. Ligleri tatilde olduğu için Rubin Kazan’ın biraz temposuz oynadığını söyleyebiliriz. Bu deplasmanda ilk hedefleri kesinlikle gol yememek olacaktır.

İlk maçtaki tahminlerim bu maç içinde geçerli. Ben barajın aşılmayacağını çünkü iki takımında çok dengeli bir futbol oynayacağını düşünüyorum. 2.5 Gol Altı bahsi ideal tercih olarak gözüküyor. Alternatif arayanlar ise ilk yarı beraberlik ve Olympiakos galibiyetlerine yönelebilirler. Sistemde ise 0/1 güzel oranı ile kuponlarda bulundurulmalı.