21 Şubat 2012 Salı

NAPOLI - CHELSEA Maçını Canlı izle

. 21 Şubat 2012 Salı .

Napoli Şampiyonlar Liginde özellikle kendi evinde çok başarılı bir takım. Grupta oynadıkları maçlarda bu sahada M.City ve Villareal’i yendiler ve B.Münih ile berabere kaldılar. Takımın en büyük gol silahı molan Cavani bu sezon da çok formda. Ligde de iyi gidiyorlar ve hafta sonunda zorlu Fiorentina deplasmanında 3-0 gibi net bir skorla kazanmayı başardılar. Vargas ve Campagnaro sakat ve durumları belirsiz.

Chelsea ise revizyon derken bir bir hedeflerden uzaklaşıyor ve Şampiyonlar Ligi belki de elde kalan en büyük hedef ama bu kadronun başarılı olmasını beklemek çok zor. Hafta sonunda Fa Cup maçında bir alt ligden Birmingham ile 1-1 berabere kaldılar. Torres hala gol atamıyor ve hala oynuyor. Üstelik sakatlıklar da cabası. Bu maç öncesinde Terry, Ashley Cole ve Ramires’in sakatlıkları var ve durumları belirsiz. Chelsea’ye bu durumda güvenmek çok zor.

Napoli ateşli seyircisiyle bu maçı kaybetmez. Ama ben Chelsea’den en azından bir beraberlik bekliyorum. Sistemciler 0 oynasın, garanticiler ise 10 çifte şans ile kupon yapsın.