8 Şubat 2012 Çarşamba

Catania – Roma Maçını Canlı izle

. 8 Şubat 2012 Çarşamba .

SerieA’nın 18. hafta müsabakaları Sicilya’da oynanacak bu karşılaşma ile start alıyor.
Son haftalarda Roma takımında gözle görülür bir değişme var. 12. ve 13. hafta Udinese ve Fiorentina maçlarında alınan mağlubiyetler takımın aklını başına getirdi. Ligde oynadığı son 4 maçının birinde berabere kalarak üçünü kazanan Roma, çarşamba günü kendi sahasında ağırladığı Fiorentina’dan ligdeki 3-0’lık mağlubiyetin hesabını sordu. Ligde 3-0 kaybettiği Fiorentina’yı aynı tarife ile yenerek kupada da yoluna devam eden sarı-kırmızılılar şimdi gözlerini ilk 4 sıraya diktiler. Bu hedeflerine ulaşmaları için öncelikle bu zorlu Sicilya deplasmanından kayıpsız dönmek zorundalar.
Sıralamada Roma’nın hemen arkasında 5 puan farkla da olsa sekizinci sırada bulunan Catania geçen hafta Bologna deplasmanında hiçbir varlık gösteremeyerek 2-0 kaybetti. Aldığı bu mağlubiyetle Fiorentina/Cagliari ikilisiyle olan 4 puanlık avantajını bire indiren Montella’nın takımı artık ilk 10 mücadelesi için artık rahat değil. Görülen o ki, 1 puan farkla geriden gelen 4 takımla birlikte ilk 10 mücadelesi çok kızışacak ve zevklenecek.
Roma takımı oynadığı son 2 deplasman maçını kazanmış olsa da dış saha karnesi çok iyi değil. Oynadığı 9 karşılaşmada 1 beraberlik almasının yanı sıra galip geldiği kadar da kaybetti. Ev sahibi Catania ise oynadığı 2 İtalya kupası maçı dahil evinde oynadığı 10 karşılaşmanın sekizinde gol buldu. Bu maçta taraf bahsinin biraz karışık ve riskli olduğunu düşündüğümden dolayı, benim sizlere önerim tarafların karşılıklı gol bulacağı yönünde olacaktır.

Tahmin: Her iki takımda gol atar.