28 Şubat 2012 Salı

JENA - HEIDENHEIM Maçını Canlı izle

. 28 Şubat 2012 Salı .

Almanya Üçüncü Futbol Ligi Bundesliga Drei'da heyecan hafta içi maçlarıyla devam ediyor.
Ortada bir mücadele, zira Heidenheim şu ana kadar 11 deplasmanda sadece 10 puan toplayabildi. Carl Zeiss tam dişine göre bir rakip bulmuş durumda, bu fırsatı kaçırmaz, üst sıralarla aradaki puan farkını kapatırlar.

Devamını Oku..

26 Şubat 2012 Pazar

Galatasaray - Beşiktaş Maçını Canlı izle 26 Şubat

. 26 Şubat 2012 Pazar .


Braga karşısında tutuk futbol sergileyen Beşiktaş,ilk maçın verdiği avantajla rakibini elemeyi başarmıştı.Siyah beyazlı ekip,son haftalarda çok sık maç yapıyor ve sakatlıklar iyiden iyiye arttı.Beşiktaş şuanda ligde üçüncü sırada ancak puan olarak alttan gelen rakiplerine yakalanma riski olduğundan çokta rahat değil.Avrupa maçları sonrası devamlı sıkıntı yaşayan Beşiktaş’ın ezeli rakibine deplasmanda üstünlük kurmasını beklemiyorum.
Galatasaray,bu sezon iç saha avantajını en iyi uygulayan takımlarından birisi.Fatih hocanın takımın başına getirmesiyle,adeta şahlanan Galatasaray,ezeli rakibini mağlup ederek şampiyonluk yolunda bir engeli aşmayı hedefliyor.Rakibinin Avrupa yorgunu olmasıyla işi dahada kolay olan Galatasaray,bana göre maçı kazanacaktır.

Tahmin:Galatasaray Kazanır.

Devamını Oku..

24 Şubat 2012 Cuma

Orduspor - Kayserispor Maçını Canlı izle

. 24 Şubat 2012 Cuma .

Spor Toto Süper Lig'de haftanın açılış maçında Orduspor ile Kayserispor karşı karıya gelecek. Geçtiğimiz hafta Trabzonspor karşısında 3-1 önde olmalarına rağmen sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrılan Kayserispor, 4 maçtır kazanamıyor. Bu sezon sarı-kırmızılılar adına oldukça kötü geçiyor diyebilirz. Ancak hala play-off şansları yok değil. Arka arkaya galibyetlere ihtiyaçları var ve Orduspor deplasmanından mutlak galibyet istiyorlar.

Deplasmanlarda istedikleri sonuçları alamayan Orduspor, Gaziantepspor mağlubiyetinin ardınan yeniden taraftarının önüne çıkacak. Orduspor kendi sahasında oynadığı son 4 maçı da kazandı. Şimdi hedef seriyi 5 maça çıkarmak. Bunu yapacak güçleri var ama Kayserispor son ana kadar elinden gelen mücadeleyi sergileyecektir. İki takımın da gol bulabileceğini düşündüğüm maçta 1.65'lik oran kuponlara yazılabilir.

Devamını Oku..

23 Şubat 2012 Perşembe

A.BILBAO - LOKOMOTİV MOSKOVA Maçını Canlı izle

. 23 Şubat 2012 Perşembe .

UEFA Avrupa Ligi rövanş maçında Athletico Bilbao ile Lokomotiv Moskova karşı karşıya geliyor. Rusya'da oynanan ilk maçı Lokomotiv Moskova 2-1 kazanmayı başardı. Bilbao'ya bu karşılaşmada mutlak galibiyet gerekiyor. Ligde son dönemde istikrarsız sonuçların altına imza atan ancak özellikle iç sahada taraftarının da desteğini arkasına aldığı anda oldukça agresif bir performans sergileyen Bilbao, Llronte başta olmak üzere etkili hücum ayakları ile skora gitmeyi başaracaktır. Moskova temsilcisi savunma kurgusunda zaman zaman sıkıntılar yaşayan bir takım, maçtan önce bu önemli noktaya dikkat etmek gerekir. Bilbao kazanır.

Devamını Oku..

Valencia - Stoke Maçını Canlı izle

.

UEFA Avrupa Ligi'nde Manchester United ve Manchester City ile beraber şampiyonluğun en net favorisi konumunda olan Valencia, Stoke City ile karşılaşacak. İngiltere'de oynanan maçı 1-0 kazanan Valencia büyük bir avantajı da elinde bulunduruyor. La Liga'da da oldukça iyi bir performans sergileyen Valencia'nın son olarak Barcelona karşısında sahadan silinmesini kayıtdışı tutmak gerekiyor, zira Valencia; Barcelona kalibresinde bir takım değil. Stoke City belki de ilk kez risk alarak oynamak zorunda... Açıkcası gollü bir maç bekliyorum ve Stoke City'nin skor üreteceğini düşünüyorum. Gol Var tercihini deneyebilirsiniz.

Devamını Oku..

TWENTE - STEAUA BÜKREŞ Maçını Canlı izle

.

Güncelleme var

Devamını Oku..

STANDARD LIEGE - WISLA KRAKOW Maçını Canlı izle

.

Standard Liege son 3 maçta galibiyet çıkaramadı.. Özellikle son lig maçında alınan yenilgi ağırdı. Tchite yeniden formasına kavuştu. Onun hücumdaki etkisini biliyoruz. Tek başına bir ara takımını sırtlıyordu. İlk maçtan gollü beraberlik çıkararak büyük bir avantaj yakaladılar. Bu maçta da istedikleri sonucu alacaklardır. Standard Liege'in maçtan galip ayrılmasını bekliyorum.
Wisla bu tura gelerek bence iyi bir sonuç elde etti. Artık buradan ileriye devam etmesi zor görünüyor. İlk maçtan bir galibiyet çıkarabilseydiler işleri daha kolay olacaktı. Ancak deplasmanda gol bulmak zorunda olmaları onları çok zorlayacak. Standard Liege rakibin açıklarını iyi değerlendirir! 1.40 oran ile banko kuponlarda yer verilebilir.

Devamını Oku..

PSV EINDHOVEN - TRABZONSPOR Maçını Canlı izle

.

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Trabzonspor, PSV Eindhoven ile kritik bir maça çıkıyor. Bordo-mavililer bu maçta Avrupa defterini ya kapatacak, ya da yoluna devam edecek. İlk maçta Avni Aker'de alınan mağlubiyet bütün planları ve moralleri alt üst etti. En zaından bir beraberlik her şeyi değiştirebilirdi. Hiçbir şey henüz bitmedi fakat ilk maçta yapılan basit hatalar ve yenilen kolay goller; rövanş öncesinde de az çok kafalarda bu 90 dakikanın nasıl olacağına dair bir şeyler oluşturdu.
PSV kendi sahasında oynayacağı maçta çok daha atak oynayacaktır. Trabzonspor savunması bu baskı ve hızlı ataklar karşısında zorlanacaktır. Gönlümüz tabii ki de Trabzonspor'un müthiş bir iş başararak turu geçmnesinden yana. Fakat İddaa oynarken gerçekleri görmemezlik de olmuyor. Bu nedenle önerim PSV galibiyeti.

Devamını Oku..

PAOK - UDINESE Maçını Canlı izle

.

Bu sene UEFA Avrupa Ligi’nde aldığı sonuçlarla şu ana kadar küçük bir mucize yaratan PAOK, hafta sonunda Selanik derbisinde kendi evinde Aris ile golsüz berabere kaldı. Derbi maçta da görüldüğü üzere, akıllar Udinese maçındaydı. PAOK’un kendi evinde zor kaybeden bir ekip olduğunu hatırlatalım. İnanılmaz bir taraftar gücüyle oynayacaklar. Ev sahibi ekipte sakatlığı bulunan Etto dışında herhangi bir eksik bulunmuyor.

PAOK’u kendi evinde mağlup edemeyerek büyük bir avantajı kaçıran Udinese, şu sıralar sakatlıkları sebebiyle sıkıntı yaşıyor. Konuk ekipte bu maçta sakatlıkları bulunan Mauricio Isia, Emmanuel Agyemang Badu, Antonio Di Natale ve Kwadwo Asamoah gibi önemli futbolcuların bu maçta forma giyme ihtimali çok düşük gözüküyor. Udinese son lig maçında Cagliari ile evinde golsüz berabere kalmıştı.

0-0’ın rövanşında ben yine az gollü bir maç bekliyorum. Özellikle Udinese’nin etkili gol ayaklarının bu maçta olmayacak olması Udinese için büyük kayıp. 2.5 Gol Altı seçeneği ideal bahis. Alternatif arayanlar ise ilk yarı berabere biter ve PAOK kaybetmez seçeneklerini de değerlendirebilirler.

Devamını Oku..

CLUB BRUGGE - HANNOVER Maçını Canlı izle

.

Daum'un öğrencileri ligde zirveyi uzaktan da olsa takip ediyorlar. UEFA Avrupa Ligi'nde de yollarına devam etmeye çalışacaklar. İlk maçtan fena bir sonuç çıkarmadılar. Galip gelmeleri onlara büyük bir ihtimalle yetecek. Akpala son maçlarda etkili oyunu ile öne çıkıyor. Hücumda çok fazla sıkıntıları yok. Ancak savunmaları çok fazla güven vermiyor. Daum'un çok fazla risk alacağını düşünmüyorum..
Hannover ilk maçtan istediğini aldı. İç sahada zaten ligde de rakiplerine geçit vermedi. Deplasmanlarda kontra ataklarla etkili oluyorlar. Abdellaouei, Konan, Diouf gibi isimlere sahipler. Bu maçta da sonuca gideceklerini düşünüyorum. Karşılıklı goller beklediğim bir maç! Turu geçecek olan tarafı kestirmek oldukça zor. Ancak Daum'un Almanya'ya bitmediğini gösterme adına bir adım önde olduğunu düşünüyorum..

Devamını Oku..

SCHALKE - PLZEN Maçını Canlı izle

.

Mainz, M'gladbach ve Plzen maçlarında galibiyeti unutan Schalke geçen hafta sonu evinde Wolfsburg'u 4-0 mağlup ederek kendine geldi ve morallendi. 7 maç sonra kalelerinde gol yememeleri ise sevindirici bir gelişme. Çünkü savunmadaki sıkıntılar sözkonusu. Çek Cumhuriyeti'nde oynanan ilk maçta bu nedenle karşılıklı "GOL VAR" önermiştik ve yanılmadık; maç 1-1 sona erdi.

Evinde oynadığı maçlarda ateşli taraftarı ile korkulabilecek bir rakip olan Viktoria Plzen'in Schalke deplasmanında sürpriz yapacağına inanmıyorum. Ama gol bulma ihtimali var. Çünkü tur için risk almak zorundalar. Doğal olarak kalelerinde de ilk maça göre daha çok pozisyon verceeklerdir.

Schalke kazanmaya yakın. Ancak hafta sonu B.Münih deplasmanına gideceğinden bu maçta handikaplı 1 seçeneğini önermek istemiyorum. Alternatif arayanlar "ÜST" ya da "GOL VAR" tercihini değerlendirebilir.

Devamını Oku..

OLYMPIAKOS - RUBIN KAZAN Maçını Canlı izle

.

Son dönemde oldukça formda olan ve üst üste aldığı galibiyetlerle hem ligde, hem de Avrupa’da oldukça başarılı sonuçlar alan Olympiakos, rakibini Rusya’da Fuster’in tek golü ile yenerek büyük avantaj elde etmişti. Son maçında Panionios karşısında birçok as oyuncusunu dinlendiren Pire ekibi, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Son 6 maçını kazanan Olympiakos, bu maçlarda gol dahi yemedi. Ev sahibi ekipte sakatlığı bulunan Marko Pantelic dışında eksik bulunmuyor.

Rubin Kazan, kendi evinde rakibine 1-0 yenilerek çok büyük bir avantajı tepti. O maçta da bir penaltı kaçırdıklarını hatırlatalım. Maç boyunca genel manada oyunu kontrollerine alamamışlardı. Ligleri tatilde olduğu için Rubin Kazan’ın biraz temposuz oynadığını söyleyebiliriz. Bu deplasmanda ilk hedefleri kesinlikle gol yememek olacaktır.

İlk maçtaki tahminlerim bu maç içinde geçerli. Ben barajın aşılmayacağını çünkü iki takımında çok dengeli bir futbol oynayacağını düşünüyorum. 2.5 Gol Altı bahsi ideal tercih olarak gözüküyor. Alternatif arayanlar ise ilk yarı beraberlik ve Olympiakos galibiyetlerine yönelebilirler. Sistemde ise 0/1 güzel oranı ile kuponlarda bulundurulmalı.

Devamını Oku..

METALIST KHARKIV - SALZBURG Maçını Canlı izle

.

Metalist Kharkiv işi ilk maçta bitirdi. Rakibini deplasmanda 4-0 yenen Metalist için bu maç, formalite maçı olacak. Ligleri tatilde olduğu için hafta sonu maç yapmayan Metalist Kharkiv, bu maçı kazanarak turu atlamak isteyecektir. Gerçekten de sağlam futbolları ile son dönemde UEFA’da ciddi işler yapıyorlar.

Salzburg için yolun sonu geldi. Artık lige odaklanacaklardır. Konuk ekipte sakatlıkları bulunan David Mendes, Franz Schiemer, Christoph Leitgeb ve Alan bu maçta forma giyemeyecek isimler. Son lig maçında Strum Graz ile evinde golsüz berabere kalan Salzburg’un için zor şartlarda zor bir maç olacak.

Çok fazla söylenecek bir şey yok. Metalist Kharkiv rakibini kendi evinde mağlup edecek güçte. Alternatif arayanlar ise 2.5 Gol Üstü seçeneğine de yönelebilirler.

Devamını Oku..

MANCHESTER UTD - AJAX Maçını Canlı izle

.

M.United deplasmanda oynanan ilk maçı 2-0 kazanarak sahasındaki maça çok rahat çıkacak. İlk maçta goller ikinci yarıda gelmişti. Ama o maçta en büyük kayıpları haftalardır çok formda olan ve attırdığı gollerle forveti besleyen Valencia’nın sakatlanması oldu. Bu maçta valencia’nın yanında Vidic ve Fletcher da oynayamayacak. Hafta sonunda maç yapmadılar ve takım dinlendi.

Ajax ise ilk maçta güçlü rakibi karşısında fazla varlık gösteremedi. Zaten eski güçlerinde olmadıkları çok açık. Hafta sonunda Nijmegen karşısında 4-1 kazandılar. United deplasmanında gol bulmak için açık oynayarak fark yemeleri mümkün ama ben kontrollü bir oyun oynamalarını bekliyorum.

Bu maç 1 olur demek için uzman olmaya gerek yok. Alternatif seçim ilk yarı 1 olabilir.

Devamını Oku..

BEŞİKTAŞ - BRAGA Maçını Canlı izle

.

UEFA Avrupa Ligi'nde geçtiğimiz sezonun finalisti olan Braga'yı deplasmanda 2-0 mağlup eden Beşiktaş, İnönü Stadı'nda oynayacağı son 90 dakikada turu geçerek bir üst tura yükselmenin hepsalarını yapıyor Temsilcimiz Beşiktaş, Portekiz'de iki farklı galibiyetiyle yolun yarısında fazlasını geride bıraktı.
Şimdi siyah-beyazlı takım, İnönü'de taraftarıyla bütünleşerek; Atletico Madrid-Lazio eşleşmesinden yüksek ihtimalle turu geçecek olan Atletico Madrid'e rakip olacaktır. Ancak yine de tedbiri elden bırakmamak gerekiyor. Son 14 maçında ilk kez Beşiktaş'a mağlup olan Braga, mucizeyi başarmak için ilk düdükten itibaren atak oynayacaktır.
Dikkatli olup ilk yarım saate bir gol görmeden, rakip kalede boşlukları iyi değerlendirerek atılacak bir gol turu Beşiktaş'ın geçtiğinin kanıtı olacaktır. Beşiktaş'ın turu geçmesini beklediğim maçta 2-3 gol en net tercih. Çünkü Beşiktaş tek farklı skorla yenilmesi halinde bile turu geçecek. Ancak temsilcimizin kaybetmeyeceğini düşünüyorum.

Devamını Oku..

ATL. MADRID - LAZIO Maçını Canlı izle

.

UEFA Avrupa Ligi'nde Atletico Madrid ile Lazio Vicente Calderon'da karşı karşıya gelecek. İtalya'da oynanan ilk maçı Atletico Madrid 3-1'lik skorla kazanmayı başarmıştı. Arjantinli Simone'nin takımın başına geçmesinden sonra Atletico cephesinde ciddi bir gelişme var. Falcao ve Adrian ikilisinin yükselen formunun yanı sıra savunmada Godin'in de toparlanması Atletico'nun yakaladığı ivmede kritik bir rol oynadı. Lazio cephesinde ise moraller yerde... Atletico mağlubiyetinin ardından ligde de Palermo karşısından 5-0'lık mağlubiyetle ayrılan Lazio'da her an bir istifa sesi duyulabilir. Atletico'nun ilk maçı 3-1'lik skorla kazanması taraf bahisi için riskli tahmini de beraberinde getiriyor. Gol Var tercihi ideal.

Devamını Oku..

ALKMAAR - ANDERLECHT Maçını Canlı izle

.

İlk maçta Alkmaar, Anderlecht'i adeta rehin aldı.. Maçın büyük bir bölümünü tek kale oynadılar ancak 1-0 kazanabildiler. Çok daha farklı kazanarak bu maça çıkabilirlerdi. Şimdi ipler Anderlecht'in elinde olacak. Hücumda çok etkili silahları var. Ancak özellikle iç sahada savunmada çok basit hatalar yapıyorlar. Bu sorunları nedeni ile bu maçta çok zorlanacaklarını düşünüyorum.
Alkmaar ilk maçta çok iyiydi. Holman ile özellikle çok etkili oldular. Kontra ataklarda çok etkili bir takım. Ligde deplasmanlarda da sonuca rahat gittiğini görüyoruz. Ancak savunmada özellikle deplasmanlarda çok iyi değiller. Karşılıklı goller beklediğim bir maç. Turu geçen tarafın Alkmaar olacağını düşünüyorum. Sürpriz bir galibiyet çıkarabilirler!

Devamını Oku..

SPORTING LİZBON - LEGIA VARŞOVA Maçını Canlı izle

.

Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında Sporting, Legia Varşova’yı konuk edecek. Sporting, ilk maçta iki kez geri düştüğü karşılaşmayı 2-2’lik skorla bitirmeyi başardı. Sporting, Varşova’da dondurucu soğukta rakibine kaybetmedi ve avantajı Lizbon’a taşıdı. Lizbon’da tamamen farklı bir performans gösteren Sporting, ikinci maçı ve turun favorisi. Geçen sezon bu kupada Braga ile harikalar yaratan Sporting, Legia Varşova’yı devirir.

Devamını Oku..

21 Şubat 2012 Salı

CSKA MOSKOVA - REAL MADRID Maçını Canlı izle

. 21 Şubat 2012 Salı .

Şampiyonlar Ligi 2. Tur ilk maçında CSKA Moskova ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. La Liga'da ezeli rakibi Barcelona'nın 10 puan önünde lider durumda bulunan Real Madrid'de inanılmaz bir moral ve motivasyon var. Bu sezon, hiç olmadığı kadar tüm kulvarlarda kupa arzu eden Real Madrid, La Liga'yı cebe koydu şimdi sırada Şampiyonlar Ligi var. Karşılaşmadan önce Real'de tek önemli eksik Di Maria... Real Madrid ile CSKA Moskova arasında kadro kalitesi olarak bir uçurum söz konusu... Real'i bu deplasmanda zorlayacak olan tek şey çetin kış ortamı ancak Mourinho ve talebeleri bu olumsuz şartları da ortadan kaldırmasını bilecektir. Real Madrid kazanır ve Real lehine tüm bahisleri deneyebilirsiniz.

Devamını Oku..

NAPOLI - CHELSEA Maçını Canlı izle

Napoli Şampiyonlar Liginde özellikle kendi evinde çok başarılı bir takım. Grupta oynadıkları maçlarda bu sahada M.City ve Villareal’i yendiler ve B.Münih ile berabere kaldılar. Takımın en büyük gol silahı molan Cavani bu sezon da çok formda. Ligde de iyi gidiyorlar ve hafta sonunda zorlu Fiorentina deplasmanında 3-0 gibi net bir skorla kazanmayı başardılar. Vargas ve Campagnaro sakat ve durumları belirsiz.

Chelsea ise revizyon derken bir bir hedeflerden uzaklaşıyor ve Şampiyonlar Ligi belki de elde kalan en büyük hedef ama bu kadronun başarılı olmasını beklemek çok zor. Hafta sonunda Fa Cup maçında bir alt ligden Birmingham ile 1-1 berabere kaldılar. Torres hala gol atamıyor ve hala oynuyor. Üstelik sakatlıklar da cabası. Bu maç öncesinde Terry, Ashley Cole ve Ramires’in sakatlıkları var ve durumları belirsiz. Chelsea’ye bu durumda güvenmek çok zor.

Napoli ateşli seyircisiyle bu maçı kaybetmez. Ama ben Chelsea’den en azından bir beraberlik bekliyorum. Sistemciler 0 oynasın, garanticiler ise 10 çifte şans ile kupon yapsın.

Devamını Oku..

BOLOGNA - FIORENTINA Maçını Canlı izle

İtalya Serie A'da erteleme maçında Bologna, kendi sahasında Fiorentina'yı ağırlayacak. Inter'i deplasmanda 3-0'la geçere müthiş bir iş başara Bologna bu maça çok moralli çıkarken, Napoli'ye kendi sahasında 3-0 yenilen Fiorentina için de işler tam tersi görünüyor.
Mor Menekşeler için bu maç tekrar çıkış fırsatı. Delio Rossi'nin bir türlü istediği etkiyi yaratamadığı ve artık eleştiriler almaya başladığı ortamda Fiorentina'nın Bologna deplasmanında kaybetmeyeceğini düşünüyorum.

Devamını Oku..

19 Şubat 2012 Pazar

BEŞİKTAŞ - GENÇLERBİRLİĞİ Maçını Canlı izle

. 19 Şubat 2012 Pazar .

Braga deplasmanında aldığı galibiyetle moral bulan ve kendine gelen Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni ağırlayacak. Ligin ilk yarısında rakibine 4-2 mağlup olan Beşiktaş, İnönü'de kazanarak hem rövanşı almak, hem de lider G.Saray ile daha fazla puan farkının açılmasını istemiyor. Bu nedenle siyah-beyazlıların kazanmatan başka çaresi yok.
Beşiktaş'ın bu kritik sınavında, kırmızı kart cezası nedeniyle son 2 lig maçında forma giyemeyen Ricardo Quaresma, takımdaki yerini yeniden alacak. İbrahim Toraman ise cezalı olduğu için forma giyemeyecek.
Gençlerbirliği cephesine geçecek olursak; Beşiktaş maçı öncesinde Mersin İdman Yurdu karşısında alınan mağlubiyet moralleri biraz bozdu. Çünkü Mersin karşısında kırmızı-siyahlılar galibiyeti alıp, Beşiktaş'ı devirerek güçlü rakibinin üzerine çıkmak istiyordu. Şimdi kazanarak Beşiktaş ile puanları eşitlemek istiyorlar. Ancak Beşiktaş, Braga deplasmanından aldığı galibiyetin özgüveniyle Gençlerbirliği'ne puan vermez.

Devamını Oku..

ESKİŞEHİRSPOR - KARABÜKSPOR Maçını Canlı izle

Alt sıralardan kurtulmak isteyen Karabükspor, Eskişehirspor deplasmanına konuk olacak. Evinde son 5 maçını kazanan ve son olarak Karabükspor'da moraller fazlasıyla yerinde. Ancak deplasmanda kazanamamaları şu an için en büyük sorunları. Buna da çare buldukları taktirde ligde kalmayı başaracaklardır. Bu hafta Samsunspor'a kaybeden Eskişehirspor ile oldukça zor bir 90 dakika oynayacaklar. Dalgalı bir performans gösteren Eskişehirspor'da mutlak 3 puan hedefiyle maça çıkacak ve iki takım mutlaka goller bulacaktır. Taraf bahisine gerek yok.

Devamını Oku..

KAYSERİSPOR - TRABZONSPOR Maçını Canlı izle

Zirvede yarışa ortak olmak isteyen ve puan kaybına tahammülü olmayan Trabzonspor, Kayserispor deplasmanına konuk oluyor. Perşembe günü sahasında PSV Eindhoven'e kaybeden Trabzonspor'da moraller bozuldu. Rövanş öncesinde Kayserispor gibi zorlu bir rakiple de oynayacaklar ve kazanarak Hollanda'ya gitmeden önce moral bulmak istiyorlar. Ancak bordo-mavililer, Kayseri'de son 6 sezonda 4 mağlubiyet ve 2 beraberlik alarak galibiyet elde edemeği için Şenol Güneş'in kafasında soru işaretleri bulunuyor. Fakat Zokora'nın takımdeki yerini yeniden alacak olması Güneş'in en büyük avantajı olacaktır.
Üç maçtır kazamayan Kayserispor ligin ilk yarısında mağlup olduğu Trabzonspor'u bu kez evine puansız göndermeyi hedefliyor. Yorgun ve moralsiz Trabzonspor karşısında galibiyete ulaşma ihtimalleri de yok değil. Trabzonspor adına oldukça zor bir 90 dakika olacağını düşündüğüm bu karşılaşmada 2-3 gol en ideal tercih.

Devamını Oku..

GAZİANTEPSPOR - ORDUSPOR Maçını Canlı izle

Alt sıralardan kurtulmak isteyen ancak bunu bir türlü başaramayan Gaziantepspor, Orduspor'u ağırlayacak. Trabzonspor deplasmanında mağlubiyetin yanı sıra 7 yabancı oynattığı için hükmen mağlup sayılan Gaziantepspor bu hafta sahasında mutlak puan hedefliyor. Olası bir mağlubiyet ve üst sıradaki takımların galibiyeti Gaziantepspor'u bir adım daha dibe itecektir. Bu yüzden kırmızı-siyahlılar kritik bir 90 dakika oynayacak.
Evinde son 4 maçını kazanan Orduspor, aynı başarıyı deplasmanda sergileyemiyor. Ancak play-off hayalleri için artık deplasmanda da iyi sonuç almak zorundalar. Fakat bu hafta karşılarında puan için elinden gelen her şeyi yapacak bir Gaziantep olacak. Maçta dengelerin bozulmasını zor görüyorum. Bu karşılaşma Süper Lig'de haftanın beraberliği olarak göze çarpıyor.

Devamını Oku..

SCHALKE - WOLFSBURG Maçını Canlı izle

Avrupa Ligi mücadelesinde perşembe günü Plzen deplasmanına konuk olan Schalke sahadan 1-1 beraberlikle ayrılarak Almanya'ya avantajlı döndü. Bizim bahis önerimiz GOL VAR olmuştu ve yanılmadık. Schalke'nin Huntelaar ve Raul gibi skor üreten kaliteli golcüleri var ancak savunmadaki sıknıtılar sürüyor. Ligde oynadıları son M'gladbach maçında takım çok etkisiz kaldı ve sahadan farklı mağlup ayrıldı.

Ara transfer döneminde kadrosunu büyük ölçüde yenileyen Wolfsburg ise geçen hafta gol düellosuna sahne olan maçta Freiburg 3-2 mağlup etti. Schalke'den kovulan Magath için bu maç ayrı bir önem taşıyacaktır.

Ev sahibi ekipte 3 oyuncu cezalı; Obasi(F, 4 maç), Jones(OS, 10 maç) ve Howedes(D, 17 maç). Wolfsburg'ta ise önemli bir eksik bulunmuyor.

İki takımın da gol bulmasını beklediğim mücadelede "GOL VAR" ve "ÜST" seçenekleri öne çıkıyor.

Schalke: Unnerstall - Höger, Papadopoulos, Metzelder, Fuchs - Matip, Moritz - Farfan, Raul, Draxler - Huntelaar

Wolfsburg: Benaglio - Träsch, Russ, Felipe, Rodriguez - Hasebe, Jiracek - Dejagah, M. Schäfer - Mandzukic, Sio

Devamını Oku..

HANNOVER - STUTTGART Maçını Canlı izle

Hannover bu sezon ilginç istatistik oluşturdu. 21 maçın 10'undan 1 puan alarak ligin en fazla berabere kalan takımı. Son 8 maçından 6 beraberlik, 2 galibiyet alırken, bu maçların tamamı ALT sonuçlandı. Bu maçta Pogatetz(D, 19 maç) ve Lala(OS, 3 maç) cezalı.

Stuttgart geçen hafta Hertha'yı rakibinin 10 kişi kalmasından da faydalanarak sahadan farklı galip ayrıldı ve Skibbe'nin kovulmasına sebep oldu. Ancak bu galibiyet beni ikna edebilmiş değil. Stuttgart'ın futbolunu beğenmiyorum. Savunmadan Molinaro(17 maç 4 asist) cezalı olduğundan forma giyemeyecek.

Sıkışık bir mücadele bekliyorum. TGS 2-3, İlk yarı beraberlik ya da ALT seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.

Hannover: Zieler - Cherundolo, Eggimann, Haggui, C. Schulz - Pinto, Stindl - Schlaudraff, Pander - M. Diouf, Abdellaoue

Stuttgart: Ulreich - Boulahrouz, Tasci, Niedermeier, Sakai - Kvist, Gentner - Harnik, Hajnal, Okazaki - Ibisevic

Devamını Oku..

GRANADA - R.SOCIEDAD Maçını Canlı izle

La Liga'da istikrarsız sonuçlar alan iki takım Granada ve Real Sociedad karşı karşıya gelecek. Malaga karşısında aldığı galibiyetinin ardından geçen hafta Villarreal'e El Madrigal'de kaybeden Granada'nın istikrarsız sonuçlar almasını gayet normak karşılamak gerekir. Ligin en zayıf kadrolarından birine sahip olan Granada'nın en büyük kozu iç saha maçları... Bu hafta da Sociedad karşısında bu avantajını kullanmak isteyeceklerdi. Sociedad ise Sevilla karşısında aldığı galibiyetle bir nebze de olsa moral depoladı ancak Sevilla karşısında alınan galibiyetin anlamlanması için Granada deplasmanından puan çıkartılması gerekiyor. Sociedad bunu yapabilecek durumda...

Devamını Oku..

A.BILBAO - MALAGA Maçını Canlı izle

La Liga'nın istikrarsız iki takımı Athletic Bilbao ile Malaga karşı karşıya gelecek. UEFA Avrupa Ligi'nde Rusya deplasmanından 2-1'lik mağlubiyetle dönenen Bask temsilcisi bu hafta Malaga karşısında mutlak galibiyet hedefliyor. Özellikle iç sahada skor üretmekte sıkıntı yaşamayan Bilbao'nun Malaga karşısında mental bir yorgunlukla çıkması muhtemel... Malaga ise son dönemde deplasmanlarda da agresif bir futbol oynamaya başladı. Taraf bahisi riskli, Gol Var tercihi ideal..

Devamını Oku..

SPORTING GIJON - ATL. MADRID

UEFA Avrupa Ligi'nde Lazio'yu deplasmanda 3-1 mağlup eden Atletico Madrid'de Simone'nin takımın başına geçmesinin ardından ciddi bir ivme yakalandı. Özellikle Falcao ve Adrian ikilisin yükselen formuyla hücum bölgesinde sıkıntı yaşamayan Atletico, savunma kurgusunda Godin'in de toparlanmasıyla olumlu sinyaller verdi. Gijon ise yeni teknik direktörü ile çıktığı ikinci maçtan da hüsranla ayrıldı. Atletico maçın favorisi ancak Gijon deplasmanları her zaman kritiktir. TGS 2-3 Gol ideal.

Devamını Oku..

MALLORCA - VILLARREAL Maçını Canlı izle

La Liga'da haftanın bilinmeyen denklemli maçında Mallorca ile Villarreal ile karşılaşacak. Ligde son dönemde formsuz bir görüntü çizen Mallorca, son olarak Malaga'ya deplasmanda 3-1 kaybetti. Son 4 maçının 3'ünü kaybeden Mallorca'da Caparros aşısının da tutmadığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Rakip Villarreal'de ise son dönemde bir kıpırdanma söz konusu ve gerek oyunsal olarak gerekse skor olarak bunu rahatlıkla görebiliyoruz. Villarreal'in daha şanslı olduğunu düşünmekle beraber Gol Var tercihi de ideal.

Devamını Oku..

LEVANTE - VALLECANO Maçını Canlı izle

La Liga'da Zaragoza ve Getafe karşısında aldığı galibiyetlerin ardından rahat bir nefes alan ve küme düşme hattından da bir nebze olsun uzaklaşan Vallecano, bu hafta Levante ile deplasmanda karşılaşacak. Son dönemde skor konusunda sıkıntı yaşamayan Vallecano'nun Levante deplasmanından alacağı bir beraberlik bile yeterli olabilecek. Rakip Levante ise sezonun ilk yarısında topladığı puanların kredisini kullanmaya devam ediyor. Son Real Madrid maçında takımda bir kıpırdanma olsa da bu durum yeterli değil. Gol Var tercihi denenebilir.

Devamını Oku..

BARCELONA - VALENCIA Maçını Canlı izle

La Liga'da Real Madrid'in 13 puan gerisine düşen -1 maç eksik- Barcelona, Valencia karşısında puan kaybı yaşarsa tam anlamıyla havlu atacak. Şampiyonlar Ligi'nde Bayer Leverkusen'i deplasmanda 3-1 mağlup ederek morallenen Barcelona'da teknik direktör Pep Guardiola'nın Valencia karşısında da kadroda bazı değişiklikler yapması bekleniyor. Son iki La Liga maçında sahaya sürdüğü kadrolar ile ligi önemsemediğini ispatlayan Guardiola, Valencia karşısında bazı genç futbolculara şans verebilir. Valencia ise ne denli formda ve kaliteli bir yapıda olduğunu Stoke City deplasmanında kanıtladı. Cam Nou'da favori olmaları çok zor ancak Barcelona'yı zorlayabilirler... Gol Var, Barcelona ilk yarı kazanır, ÜST ideal tercihler...

Devamını Oku..

17 Şubat 2012 Cuma

MERSİN İDMAN YURDU - GALATASARAY Maçını Canlı izle

. 17 Şubat 2012 Cuma .

Süper Lig'in 27. haftasının ilk maçında lider Galatasaray, Mersin İdman Yurdu deplasmanına konuk oluyor. Sezonun ilk yarısında kendi sahasında Mersin ile golsüz berabere kalan sarı-kırmızılılar, play-off'a adım adım yaklaştığımız bu dönemde puan kaybı yaşamak istemiyor. Eboue'ye de kavuşan Galatasaray'da cezalı olan Albert Riera, Felipe Melo ve Milan Baros'un yanı sıra sakatlığı bulunan Çağlar Birinci ve Yekta Kurtuluş da Mersin karşısında forma giymeyecek. Ancak bu eksiklerine rağmen Galatasaray açık ara favori.
Mersin İdman Yurdu, Gençlerbirliği deplasmanından galibyete ulaşsada oynadıkları futbol pek fazla umut vermedi. Mersin'in bu saatten sonra tek amacaı toplayacağı maksimum puanlarla ligde düşme korkusu yaşamamak. Fakat Mersin'e Galatasaray karşısında şans vermiyorum. Sarı-kırmızılılar deplasmanda da olsa 3 puan ulaşır.

Devamını Oku..

HEERENVEEN - BREDA Maçını Canlı izle

Ligin bu seneki sürprizlerinden Heerenveen, sahasında Breda’yı konuk ediyor. İkinci yarıda oynadığı dört maçı da kazanarak inanılmaz bir çıkış yakalayan Heerenveen, deplasmanda Waalwijk engelini de rahat geçti. Rakibi ile ligin ilk yarısında oynadığı maçta 2-2’lik beraberlik alan mavi beyazlılar, sahasındaki 11 maçta beş galibiyet, dört beraberlik aldı. Ayrıca bu 11 maçının yedisi üst bahislerle noktalandı.
Breda ise 22 puanla onbeşinci. İkinci yarıda hiç kazanamayan sarı siyahlılar, oynadığı dört maçın üçünü de yitirdi. Son olarak sahasında Ajax’a da 2-0 kaybeden Breda, dış sahalarda çıktığı on maçta sekiz kez yenilgi aldı. Ayrıca bu maçlarının sekizi de üst bitti.
Heerenveen, maçı çok rahat kazanacaktır. Bu yüzden 1 bahsine rahat rahat oynayabilirsiniz.

Devamını Oku..

FIORENTINA - NAPOLI Maçını Canlı izle

Walter Mazzarri son yaptığı açıklamada takımın bu seneki performansından memnun olmadığını ve sorunlarının mental olduğunu düşündüğünü belirtti. Özellikle bu sene deplasmanlarda çok zorlanıyorlar. Son 6 maçta da sadece 1 kez galip gelebildiler.
Delio Rossi'nin Fiorentina'sına karşı deplasmanda işleri pek kolay olmayacak. Stevan Jovetic çok formda ve üçlü defansıyla Mor Menekşeler kendi evinde bu maçtan puansız ayrılmayacaktır.

Devamını Oku..

INTER - BOLOGNA Maçını Canlı izle

Deplasmanda Milan'ı yenerek yaptığı çıkış sonrasında müthiş bir düşüş içerisine giren ve son 4 maçtan sadece 1 puan çıkaran Inter, kendi evinde zayıf Bologna'yı ağırlıyor.
Inter'in yaptığı puan kayıpları bu maçtaki iç saha oranını 1.30'a kadar çekmiş durumda. Claudio Ranieri ve hatta başkan Moratti için protestolar artıyor ve böyle bir ortamda Inter'in galibiyete çok ihtiyacı var. Nerazzurri'nin içeride rahat kazanacağını düşünüyorum.

Devamını Oku..

HOFFENHEIM - MAINZ Maçını Canlı izle

Hoffenheim geçen hafta Werder deplasmanında son dakikilaarda yediği golle 1-1 berabere kaldı. Pizarro'suz rakiplerini yenmeye ramak kalmıştı ancak Arnautovic'e engel olamayınca 1 puana razı oldular.

Ara transfer döneminde Mohamed Zidan'ı kadrosuna katan Mainz, yıldız oyuncunun attığı gollerle son iki maçtan beraberlikle ayrıldı. Stoper Niko Bungert(20 maç 3 gol) kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek.

Hoffenheim 5 maçtır gelemiyor. 3 puan özlemini gidermek için karşılarında çok uygun bir rakip var. Az güvenle taraftarı önünde Hoffenheim denenebilir.

Hoffenheim: Starke - Beck, Vestergaard, Compper, Johnson - Rudy, Salihovic - Vukcevic, Roberto Firmino, Babel - Lakic

Mainz: Wetklo - Zabavnik, Kirchhoff, Noveski, Fathi - M. Caligiuri, Polanski, Soto - Zidan - Szalai, Choupo-Moting

Devamını Oku..

16 Şubat 2012 Perşembe

SALZBURG - METALIST KHARKIV Maçını Canlı izle

. 16 Şubat 2012 Perşembe .

Sezon başında yönetim tarafından oldukça fazla yatırım yapılan Salzburg, gruplarda PSG gibi bir ekibi geride bırakarak tur atlamıştı. Bu maçta öncelikli hedefleri mutlaka kaybetmemek olacaktır. Metalist Kharkiv boş bir takım değil. Ev sahibi ekibin son lig maçında Austria Wien’i kendi evinde 3-0 yendiğini hatırlatalım. 11 Şubat’ta oynanması gereken Wacker Innsbruck karşılaşması ise kötü hava koşulları sebebi ile ertelenen Salzburg’da uzun süreli sakatlıkları bulunan David Mendes ve Alan bu maçta forma giyemeyecekler.
Metalist Kharkiv ise AZ Alkmaar ve Austria Wien gibi ekiplerinde olduğu gruptan lider çıkmayı başarmıştı. Oldukça mücadeleci bir takımlar. Şu an için tek handikapları yoğun maç trafiği içerisinde olmaları olarak gösterilebilir. Konuk ekibin son lig maçında Oleksandria’yı 3-1 ile geçtiğini görüyoruz. Son 4 maçtır kazanan konuk ekip, ligde şampiyonluk mücadelesi veriyor. Deplasmanlarda da etkili futbol oynuyorlar.
Ben konuk ekibin tur şansını %51 olarak görüyorum. Bu maçta işleri kolay olmayacak. Ama ben hem Salzburg’un, hem de Metalist Kharkiv’in bu maçta gol atacağını düşünüyorum. Karşılıklı Gol Var bahsine güvenmeyenler için ise önerim TGS 2-3 ve Metalist Kharkiv kaybetmez seçeneği olacaktır. Sistem kuponlarda beraberlikte denenebilir.

Devamını Oku..

LOKOMOTİV MOSKOVA - A.BILBAO Maçını Canlı izle

UEFA Avrupa Ligi 2. Tur maçında Lokomotiv Moskova ile Athletic Bilbao karşı karşıya gelecek. Rusya Ligi'nde play-off turunda mücadele edecek olan Lokomotiv, sezona verilen uzun arayı hazırlık maçları ile değerlendiriyor. Son hazırlık maçında İsviçre'nin Zürih takımı ile karşı karşıya gelen ve mücadeleden 0-0'lık beraberlikle ayrılan Moskova temsilcisinin iç sahada ortaya agresif futbol unutulmaması gereken bir nokta... Rakip Bilbao ise La Liga'da son olarak sürpriz bir sonucun altına imza atarak Real Betis deplasmanından 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı. Betis karşısında alınan mağlubiyete rağmen, Bilbao'nun Bielsa yönetiminde oldukça iyi bir sezon geçirdiğinin altını çizmek gerekir. Bilbao, Moskova'ya oranla çok daha iyi durumda ve bu kritik deplasmandan en azından rövanş için avantajlı bir skor elde edeceklerdir.

Devamını Oku..

PLZEN - SCHALKE Maçını Canlı izle

Geçen hafta sonu M'gladbach deplasmanında farklı mağlup olan Schalke üçüncülük koltuğunu rakibine kaptırdı. Çok kötü bir futbol ortaya koyan Stevens'in öğrencileri bu maça biraz moralsiz çıkacak.

Çek ekibi Plzen, Barcelona ve Milan'in da olduğu Şampiyonlar Ligi grubunda 3. olarak Avrupa Ligi'ne katılmayı hak kazandı. Evinde oynadığı maçlarda genelde gol buluyor. Ligdeki son maçları da hep gollü geçti. Savunmasında sıkıntıları olan Schalke karşısında gol bulacaklarını düşünüyorum.

Kadro kalitesi anlamında Alman ekibi ağır bassa da ilk maç olması nedeniyle taraf bahsi yerine "GOL VAR" tercihine yöneleceğim.

Devamını Oku..

LEGIA VARŞOVA - SPORTING LİZBON Maçını Canlı izle

Uefa Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında Sporting, Legia Varşova’nın misafiri olacak. Sporting, Avrupa Ligi’nde grup aşamasında iç sahada oynadığı üç maçı da kazanmış, deplasmanda alınan bir galibiyetle, grup birinciliği için yetmişti.

Leiga Varşova ise PSV’nin 16 puan topladığı C grubunda dokuz puanla ikinci sırayı almıştı. Ekip, iç sahada oynadığı üç maçın ikisini kazanmış, birinde PSV’ye kaybetmişti. Bu eşleşmede turun mutlak favorisi Sporting. Perşembe günü Varşova’da hava sıcaklığı maç saatinde eksi on civarında olacak ancak kar yağışı beklenmiyor. Zemin ve hava sıcaklığı Legia’nın lehine. Bi anda yaklaşık 15 derece daha soğuk bir iklimde maça çıkacak Sporting’li oyuncular zorlanacaktır. Sonuç seçeneği riskli, alt tercihini öneriyorum.

Devamını Oku..

LAZIO - ATL. MADRID

Avrupa liginin en dikkat çekici eşleşmelerinden biri. Ayrıca bu eşleşmeden üst tura çıkacak takım Beşiktaş da yola devam ederse tamsilcimizin rakibi olacak.
İki takımın da en çok öne çıkan özelliği klas hücum silahlarına sahip olması ve kolaylıkla gol pozisyonu üretebilmesi. Bu karşılaşmanın da yine bol pozisyonlu ve karşılıklı gollü geçmesini bekliyorum.

Devamını Oku..

ALKMAAR - ANDERLECHT Maçını Canlı izle

Alkmaar çok iyi bir performans yakaladı.. Psv ile ligde zirveyi paylaşıyorlar.. Gol yollarında çok etkili oluyorlar. Savunmaları da lige oranla çok daha dengeli ancak Anderlecht karşısında işlerinin savunmada zor olacağını düşünüyorum. İlk maçtan avantaj yakalamaya çalışacaklar. Galibiyet çıkaramazlarsa işleri Belçika'da çok zor olur..
Anderlecht ligde fırtına gibi esiyor. Tüm rakiplerini içerde dışarda yenmesini biliyorlar. Bana göre ligin şampiyonu oldular bile. Artık UEFA'da da iyi işler yapmaya çalışacaklar. Çok etkili bir hücum hattına sahipler. Gollü bir maç bekliyorum. Karşılıklı gol var ve 2.5 gol üstü seçenekleri oldukça cazip.

Devamını Oku..

AJAX - MANCHESTER UTD Maçını Canlı izle

Uefa Avrupa Liginde kim kupayı alır derseniz en güçlü aday M.United derim. Bu kupaya düşmelerine bozulup önem vermezlerse bilemem onun dışında kupayı alacak bir takım. United geçen hafta sonunda ligde Liverpool’u 2-1 yendi. sezon başında hedefi fazla olan ama şimdi sadece lig ve Uefa’ya kalan takımda Rooney ve Wellbeck iyi oynuyor ama asıl kazanç bir ara gözden düşen ama sonra bulduğu şansı çok iyi değerlendiren Valencia oldu.

Ajax ise eski gücünde değil ve ligde bile kadro kalitesi daha aşağıda olan takımlara yeniliyor. Hafta sonunda Breda deplasmanında kazanmalarına rağmen daha önceki 4 maçta 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik alabilmişlerdi. Kolay gol yemeleri en büyük dezavantajları.

Bu maçta United deplasmanda oynamasına rağmen kazanmaya çok yakın. Ben üst bitmesini bekliyorum. Daha sonrasında ise bir farklı United galibiyeti yani handikaplı 0 oynanabilir.

Devamını Oku..

UDINESE - PAOK Maçını Canlı izle

Udinese Avrupa liginin en güçlü ekiplerinden biri. Ligde son haftalarda biraz düşüş yaşayıp şampiyonluk mücadelesinin gerisinde kalsalar da iki takım arasında büyük bir kalite farkı var.
Udinese bu turun mutlak favorisi ve işi ilk maçta kendi evinde bitirmek isteyecektir. Paok güçlü rakibine direnemez.

Devamını Oku..

TRABZONSPOR - PSV EINDHOVEN Maçını Canlı izle

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş ile birlikte ülkemizi temsil eden Trabzonspor, Hollanda'nın önde gelen ekiplerinden PSV Eindhoven ile karşılaşacak. Şampiyonlar Ligi'nde talihsiz bir şekilde elenen bordo-mavili ekip şimdi UEFA'da yoluna devam etme planları yapıyor.

Beşiktaş'ın Braga karşısında aldığı galibiyetin ardından Trabzonspor'dan da Avni Aker'de bir zafer bekliyoruz. Avrupa maçlarına çok iyi hazırlanan Trabzonspor, PSV karşısında öncelikle kalesini iyi korumak zorunda. Çünkü PSV'nin ciddi anlamda ileri uçta etkili silahları var. Öncelikle onları durdurup sonrasında gol aramak rövanş öncesinde çok daha önemli. Fakat Zokora'nın cezası nedeniyle oynayamayacak olması büyük bir kayıp.

Trabzonspor Avrupa maçlarında bu sezon her maçta ciddi pozsionlar üretmeyi başardı. PSV karşısında da gol ve goller bulacaklardır. Ancak PSV'de gol atar diye düşünüyorum. Trabzonspor'un galibiyete ulaşmasını dilediğimiz bu maçta karşılıklı gol var tercihi iddaacılar açısından kuponlarda tercih edilebilir.

Devamını Oku..

STOKE - VALENCIA Maçını Canlı izle

UEFA Avrupa Ligi'nin sert eşleşmelerinden biri... Stoke City ile Valencia karşı karşıya geliyor. İngiltere Premier League'de son dönemde oldukça formsuz bir performans sergileyen ve oynadığı son 4 resmi maçı da kaybeden Stoke City'de Tony Pulis'e de eleştiriler artmaya başladı. Ligde son oynanan Fulham maçında da takım üzerindekir ritim bozukluğu dikkatlerden kaçmadı. Rakip Valencia ise La Liga'da yoluna dolu dizgin devam ediyor. Son olarak Gijon karşısında oyunu domine eden ve sahdan 4-0'lık galibiyetle ayrılan Valencia, kadro kalitesi ve tecrübesi olarak UEFA Avrupa Ligi'nde de şampiyonluğun en büyük favorilerinden biri olarak gösteriliyor. Valencia bu deplasmandan bir beraberlik çıkartmayı başaracaktır.

Devamını Oku..

STEAUA BÜKREŞ - TWENTE Maçını Canlı izle

GÜNCELLENECEK ...

Devamını Oku..

PORTO - MANCHESTER CITY Maçını Canlı izle

United bu kupa için ne kadar şanslıysa City de o kadar şanslı ama bu turda zor bir rakibe karşı oynayacak. Porto özellikle de evinde her takımı yenebilecek bir ekip. Bu maçı yönetecek Cüneyt Çakır’a da başarılar dileyelim. Porto Şampiyonlar Liginde grupta sadece Shakthar’ı iki maçta da yenmeyi başardı. Bu sezon büyün hücum gücü Hulk’a endeksli olması bazen golü bulmalarını zorlaştırıyor. Son 10 resmi maçlarında sadece 1 kez yenilip 1 kez de berabere kaldılar.

M.City ise ligde zirvede yer alırken Şampiyonlar Liginde erken havlu atmanın şokunu yaşadı. Ama deplasman maçlarındaki kötü grafikleri yüzünden bunu başaramadılar. Bayern ve Napoli deplasmanlarında kaybettiler. Son lig maçlarında ise Aston Villa karşısında 1-0 kazandılar. Kadro kalitesi olarak rakibin çok üstünde de olsalar bu deplasmanda kazanmalarını zor görüyorum.

Bu maçta Porto kazanır ve sürpriz yapar ama tur için yeterli olur mu bilemem. Ben 2-1 Porto galibiyeti bekliyorum. Eğer güvenemeyen varsa maça 2-3 gol de oynayabilir.

Devamını Oku..

HANNOVER - CLUB BRUGGE Maçını Canlı izle

Hannover, Bundesliga'da iç sahada henüz kaybetmedi.. Uefa grup maçlarında da Belçika temsilcisi Standard Liege ile karşılaşmışladı. İç sahadaki maçta 0-0'lık beraberlik gelmişti.. Sahasında her zaman iyi oynayan bir takım. Gol yollarında etkili isimlere sahipler. Bu maçta da sonuca gideceklerini düşünüyorum.
Club Brugge yeniden çıkışa geçti.. Son 4 maçını kazanmasını bildi.. Daum ile beraber iyi bir uyum yakaladılar. Alman disiplini ile iyi savunma yapıyorlar. Bu maçtada amaçları kaybetmemek üzerine olacak. Savunma yaparak buradan çıkabilirler mi orasını kestirmek zor.. Ancak Hannover'de zaman zaman dengesiz sonuçlara imza atıyor. Bu nedenle önerim 2-3 gol aralığı!

Devamını Oku..

WISLA KRAKOW - STANDARD LIEGE Maçını Canlı izle

Wisla Krakow iç sahada çok etkili oluyor.. Fulham, Twente gibi önemli takımları yendiler. Kış şartlarını da düşündüğümüz de çok daha zorlu bir saha olacaktır. Daha alışkın olmanın vereceği avantaj ile Krakow'un daha rahat olacağını düşünüyorum.

Standard Liege ligde son hafta Anderlecht'e kendi sahasında kaybetti. Kadrosundan bir çok oyuncu kaybettiler. İki kulvarı kaldırmaları bana zor geliyor. Özellikle de bu tarz zor deplasmanlardan avantajlı skor çıkarmaları çok zor. 2.20 orandan ev sahibi galibiyeti denenebilir. Sağlamcılar çifte ile değerlendirebilir!

Devamını Oku..

11 Şubat 2012 Cumartesi

OFI - PAOK Maçını Canlı izle

. 11 Şubat 2012 Cumartesi .

Girit derbisinde Ergotelis’i deplasmanda Fotios Papoulis’in tek golü ile mağlup etmeyi başaran OFI’de moraller yüksek. Üst üste 5 maçtır sahadan galibiyet ile ayrılan OFI, sağlam savunması ile ön plana çıkıyor. En önemlisi de kendi evinde rakiplerine fazla pozisyon vermiyorlar. Konuk ekip PAOK ise derbide Olympiakos’a Selanik’te 2-0 kaybetti. O maçta etkisiz bir futbol ortaya koyan PAOK’un artık şampiyonluk yarışından koptuğunu söyleyebiliriz. PAOK’ta sakatlığı bulunan Etto ve kart cezalısı Costin Lazar bu maçta forma giyemeyecek.

Ben bu maçta barajın aşılmayacağını düşünüyorum. PAOK zorlanacaktır. 2.5 Gol Altı seçeneğinin yanı sıra ilk yarı berabere biter ve sistemde beraberlik seçeneği değerlendirilebilir. Skor tahminim ise 0-0.

Devamını Oku..

MARITIMO - SPORTING LİZBON Maçını Canlı izle

.

Haftaya zirvenin 13 puan gerisinde dördüncü sırada giren Sporting, beşinci Maritimo’nun konuğu olacak. Haftanın keyifli geçmeye aday bu maçı öncesi, Çarşamba günü Sporting kupa yarı final ikinci maçında Madeira’nın konuğu oldu ve 3-1 kazanıp, turladı. Tabii ki Maritimo önünde, bu maçın yorgunluğu hissedilir. Ama Sporting’in moral ve özgüven kazandığı da bir gerçek. Maritimo, bu sezon iç sahada sekiz maçta beş kez kazandı, iki kez kaybetti. Sporting’in galip gelmesinin zor olduğunu düşünüyorum. Beraberlik seçeneğini öneriyorum.

Devamını Oku..

BENFICA - NACIONAL MADEIRA Maçını Canlı izle

.

En yakın takipçisi Porto ile farkı beş puana çıkaran Benfica, biraz soluk aldı ve belki de şampiyonluk yolunu yarıladı. Çünkü bu lig’de Porto ve Benfica maçlarını iç saha – dış saha ayırt etmeden kazanıyor ve beş puanlık fark Benfica adına avantaj. Benfica, 18’inci hafta maçında onuncu Nacional Madeira’yı konuk edecek. Benfica, iç sahada dokuz’da dokuz yaptı ve yine kazanır. Handikaplı ev sahibi galibiyetini öneriyorum ya da karşılıklı gol yok oynanabilir.

Devamını Oku..

GANA - MALİ Maçını Canlı izle

Afrika Uluslar Kupası üçüncülük mücadelesinde Gana ile Mali karşı karşıya geliyor.

Yarı finalde Fildişi Sahili'ne elenen Mali ve flaş bir skorla Zambiya tarafından finale çıkması engellenen Gana'nın karşılaşmasında favori şüphesiz Gana. Ancak Afrika Uluslar Kupası'nda yaşanan sürpriz sonuçlar dolayısıyla hiçbir maç garanti gözükmüyor.

Ancak bu maçta fazla izleyenler fazla gol beklemesin.

Devamını Oku..

ALKMAAR - EXCELSIOR Maçını Canlı izle

Ligde liderle aynı puana sahip olan Alkmaar ikinci sırada bulunuyor. Excelsior’un durumu ise kötü ve 16. Sırada. Ligde son maçını Den Haag’a karşı oynayan Alkmaar, bu maçta adeta şov yaptı ve sahadan 6-0’lık farklı bir galibiyetle ayrıldı. Rakibi ile daha önce golsüz berabere kalan kırmızı beyazlılar, evindeki dokuz maçında hiç kaybetmedi ve sekiz kez kazandı.

Excelsior ise ligin son sırasındaki Venlo’yu 3-1 yenmesini bildi son maçta. Buna karşın sezon başından bu yana deplasmanlarda galibiyet dahi alamayan kırmızı siyahlılar, dokuz maçında yedi kez kaybetti.

Alkmaar, zayıf rakibini çok rahat yener. Bu yüzden 1 bahsini handikaplı olmasına karşın bence çok rahat oynayabilirsiniz.

Devamını Oku..

RODA - NIJMEGEN Maçını Canlı izle

Sürpriz bir şekilde Alkmaar’ı yendikten sonra Heerenveen’e 4-3 kaybeden Roda, ligin ilk yarısında rakibini 2-1 yenmeyi başarmıştı. Sahasındaki 10 maçta yedi galibiyet, üç yenilgi alan sarı siyahlılar hiç berabere kalmadı. Ayrıca bu maçlarının sekizi üst bitti.

Nijmegen ise üst üste üç galibiyetin peşinden evinde Feyenoord’a 2-0 kaybetmekten kurtulamadı. Deplasmanlardaki dokuz maçta iki galibiyet, iki beraberlik ve beş yenilgi alan kırmızı yeşil siyahlıların bu dokuz maçının altısı alt bitti. Ayrıca 20 maçının 11’i tg2-3 bahisleri ile noktalandı.

Zorlu maçta ilk seçenek üst… Ardından ise bence ev sahibi takım maçı kazanmaya çok daha yakın.

Devamını Oku..

VVV VENLO - GRONINGEN Maçını Canlı izle

Ligin son sırasındaki Venlo, sahasında Groningen’i ağırlıyor. Üst üste iki maçını da kaybeden Venlo, son olarak onun gibi kötü bir takım olan Excelsior’a 3-1 mağlup oldu. Ligin ilk yarısındaki maçı da 2-1 kaybeden sarı siyahlılar, sahasındaki 10 maçta üç kez kazanabildi. Ayrıca 10 maçının yedisi üst bitti.

Groningen ise önce Twente’ye sonrasında da Waalwijk’e kaybetmekten kurtulamadı. Deplasmanlardaki dokuz maçta, sadece bir kez kazanabilen yeşil beyazlıların bu maçların yedisi üst bitti.

İki üstçü diye bilinen takımın maçında Groningen deplasmandaki ikinci galibiyetine çok yakın.

Devamını Oku..

BREDA - AJAX Maçını Canlı izle

Lig onüçüncüsü Breda, altıncı sıradaki Ajax’ı ağırlıyor. Üç maçtır kazanamayan Breda, son maçında da on kişi kaldığı maçta Vitesse’e yenilmekten kurtulamadı. Dış sahalarda kötü olmasına karşın evinde yine de iyi sonuçlar alabilen sarı siyahlılar, sahasındaki 10 maçta beş galibiyet aldı.

Ajax ise önce Feyenoord’dan yenilgi aldı ardından da Utrecht’e 2-0 mağlup oldu. Deplasmanlardaki 11 maçta beş galibiyet, üç beraberlik ve üç mağlubiyet alan kırmızı beyazlıların 11 maçının sekizi üst bitti. Ayrıca 20 maçının 12’si tg4-6 ile sonuçlandı.

Bir maçta Ajax varsa önce tg4-6 sonra üst denenmeli. Breda bence bir sürprize imza atar ve sahadan mutlak puanla ayrılır.

Devamını Oku..

UDINESE - AC MILAN Maçını Canlı izle

Son 3 deplasmanda mağlubiyet alıp son 3 iç saha maçını kazanan Udinese, yine son 5 maçta sadece 2 galibiyet alabilen Milan'ı ağırlıyor.

Programın en önemli maçı zirveyi yakından ilgilendiriyor. Juventus'un Bologna deplasmanına çıktığı haftada bu maçta kaybeden taraf büyük bir avantaj yitirebilir.

Udinese kendi evinde ligin en iyi takımı. 11 iç saha maçında 10 galibiyet ve 1 beraberlik aldılar ve Milan'ın bu anlamda işi oldukça zor. Sezon başında geçtiğimiz sezona göre çok daha defansif bir futbol sergileyip sürekli alt çıkaran Udinese'de son maçlarda geçen sezonki pozisyonel futbol geri döndü. Son 6 maçta üst çıkaran siyah-beyazlılar geçen seneki lakapları "Küçük Barcelona"yı yine hak etmeye başladılar.

Milan'ın Udinese deplasmanında gol bulacağını düşünüyorum. Artık iyice hücuma yönelik bir sisteme doğru gitmeye başladılar Udinese de kendi evinde oldukça etkili ve bu da 1.55'ten karşılıklı gol bahsini bu maçta öne çıkarıyor.

Devamını Oku..

CAGLIARI - PALERMO Maçını Canlı izle

Serie A'da ligin orta sıralarını yakından ilgilendiren maçta Cagliari, kendi evinde Palermo'yu ağırlayacak.

Deplasmanlarda büyük sıkıntılar yaşayan Palermo, dış saha grafiği en kötü takımlar sıralamasında ilk üçte. Bunda en büyük neden gol yollarında yaşadıkları sıkıntılar.

Cagliari ise hem iç sahada, hem de genelde ligin en dirençli takımlarından biri. İçeride zor gol atıp zor gol yiyorlar. İki düşük tempolu takımın mücadelesinde 2.5 gol altının ciddi bir opsiyon olduğunu düşünüyorum.

Devamını Oku..

NAPOLI - CHIEVO Maçını Canlı izle

Chievo geçen hafta Parma deplasmanında kaybederken futbol olarak da çok kötü sinyaller verdi. Napoli ile Chievo arasında çok büyük klas farkı var bu bir gerçek. İç sahada ateşli taraftarının da desteğini alacak bir Napoli'yi Chievo ne kadar durdurabilir bilemiyorum. Handikap bile olur ama banko için Napoli galibiyeti.

Devamını Oku..

SIENA - ROMA Maçını Canlı izle

Özellikle Borini'nin çok etkili futboluyla birlikte Inter'e başkenti zindan eden Roma şu anda ligin en formda takımlarından biri. Geçtiğimiz hafta Torino deplasmanında lider Juve'den puan çalarak sükse yapan Siena özellikle katı savunması ile dikkat çekti.

Siena moralli ve dinç ama Roma şu anda bir başka top oynuyor. Kaptan Totti önderliğinde Siena deplasmanı da geçilir.

Devamını Oku..

M'GLADBACH - SCHALKE Maçını Canlı izle

Bundesliga'da haftanın maçı. Zirve yarışında olan iki takımdan kaybeden büyük yara alacak.

M'gladbach bu sezon oynadığı başarılı futbol ve aldığı sonuçlarla herkesin takdirini topladı. Hafta içi Almanya Kupası'nda 120 dakika sonunda turu geçmesini bildiler. Biraz yorgun çıkacaklar bu maça ancak taraftarının vereceği destek ile bu handikapı aşacaklardır.

Güzel bir seri yakalayan Schalke geçen hafta evinde Mainz'e puan kaptırarark şaşırttı. Jones(OS, 10 maç) cezalı, Holtby(OS, 16 maç 3 gol) ve Baumjohann(OS, 8 maç) ise sakat.

İki ekip arasındaki maçlara baktığımızda ev sahip takımlaların genelde üstünlük kurduğunu görüyoruz. Bu sezon sahasında hiç mağlup olmayan M'gladbach, savunmada zaman zaman sıkıntılar yaşayan rakibi önünde 3 puana daha yakın.

M'gladbach: ter Stegen - Jantschke, Brouwers, Dante, Daems - Nordtveit, Neustädter - Herrmann, Arango - Reus, Hanke

Schalke: Unnerstall - Höwedes, Matip, Papadopoulos, Fuchs - Höger, Moritz - Farfan, Raul, Obasi - Huntelaar

Devamını Oku..

AUGSBURG - NÜRNBERG Maçını Canlı izle

Augsburg'da ligin ikinci yarısı bir kıpırdama var. Daha doğrusu daha çok risk alıp daha çok pozisyon buluyorlar önceki maçlarına göre. Kümede kalmak istiyorlar ise dişine göre rakipler önünde özellikle evlerinde her türlü riski alıp 3 puan için oynamaları şart. Nürnberg maçı bu anlamda tam istedikleri gibi bir rakip.

Nürnberg son iki m açında gol atamadan mağlup oldu. zaten ofansif anlamda sıkıntı içindeler. İlk golü yedikten sonra teslim bayrağını çekiyorlar.

Augsburg taraftarının da desteği ile son haftalardaki pozitif futbolunu sahaya yansıtırsa en azından rakibine mağlup olmayacaktır. Riski sevenler ev sahibi galibiyetini 2.20'den değerlendirebilir.

Augsburg: Jentzsch - Verhaegh, Callsen-Bracker, S. Langkamp, de Jong - Baier, Hosogai - M. Ndjeng, Oehrl, Koo - Mölders

Nürnberg: R. Schäfer - Feulner, Maroh, Wollscheid, Hlousek - Cohen, Simons - Hegeler, Didavi, Eigler - Pekhart

Devamını Oku..

KÖLN - HAMBURG Maçını Canlı izle

Köln geçen hafta Kaiserslautern deplasmanında rakibi 10 kişi kalınca fırsatı iyi değerlendirdi ve 6 hafta sonra deplasmanda 3 puanla dönmüş oldu. Takımın en etkili silahı Podolski'nin sakatlığı büyük eksik. Ayrıca savunmada Brecko(15 maç) cezalı. Ancak evlerinde her zaman korkulu bir takım oldukları bir gerçek.

Hamburg kolay mağlup olan bir takım değil. Son 12 maçta sadece evlerinde Dortmund'a mağlup oldular. ve bu 12 maçta sadece Mainz maçında gol üretemediler, o maç da 0-0 bitti zaten. Gökhan Töre'nin sakatlığı sürüyor. Ayrıca defansta Bruma(14 maç 2 gol) sakat, orta sahadan ise Rincon(16) cezalı.

İki takımın da gol bulabileceği bir karşılaşma. Aralarındaki son 6 maç ise oldukça gollü geçmiş. "GOL VAR" sağlıklı bir seçenek olacaktır.

Köln: Rensing - Sereno, McKenna, Geromel, Eichner - Clemens, Lanig, Riether, Peszko - Jajalo - Novakovic

Hamburg: Drobny - Diekmeier, Westermann, Rajkovic, Aogo - Kacar, Jarolim - Sala, Jansen - Petric, Guerrero

Devamını Oku..

SANTANDER - ATL. MADRID Maçını Canlı izle

La Liga'da oldukça iyi bir ivme yakalayan Atletico Madrid, bu hafta Santander deplasmanına konuk olacak. Üç haftalık galibiyet serisinin ardından son olarak Valencia ile kendi sahasında 0-0 berabere kalan Atletico'da son 6 haftada gol yemediği hatırlatmakta fayda var. Simone'nin takımın başına geçmesinden sonra Atletico'da ciddi bir toparlanma var. Santander cephesinde de Getafe mağlubiyetinin ardından bir toparlanma söz konusu ancak takım kısıtlı kadrosu ile hala güvenilebilir bir seviyede değil. Risk sevenler Atletico kazanır, garanticiler Atletico kaybetmez tercihini deneyebilir.

Devamını Oku..

OSASUNA - BARCELONA Maçını Canlı izle

La Liga'da lider Real Madrid'in 7 puan gerisinde bulunan Barcelona bu hafta Osasuna deplasmanına çıkıyor! Kral Kupası'nda elediği Osasuna karşısında mutlak galibiyet hedefleyen Katalan temsilcisinde son haftalarda kadroda ciddi oynamalar yaşanıyor. Pep Guardiola, mutlak kazanmak zorunda olduğu Real Sociedad karşısına bile 3-4 genç futbolcu ile çıkabiliyor. Osasuna deplasmanları her zaman zordur ve bu deplasman Guardiola'nın sürpriz kadro tercihlerini kaldırmaz. Ligde kalan haftalarda hata yapma lüksü olmayan Barcelona'nın kazanacağını düşünüyorum. Barcelona ilk yarı kazanır tercihi de değerli.

Devamını Oku..

R.BETIS - A.BILBAO Maçını Canlı izle

Kral Kupası'nda Mirandes'i eleyerek finalde Barcelona'nın rakibi olan Athletic Bilbao, bu hafta Real Betis ile karşı karşıya gelecek. Son 10 resmi maçında sadece 4-1'lik skorla Real Madrid'e kaybeden Bilbao'da Bielsa'nın sistemi net olarak oturdu. Llronte'nn formu da takımın skor gücünü karşılamaya başladı. Rakip Betis ise Granada mağlubiyetinin ardından son olarak Malllorca'ya da kaybetti ve adeta dibe çakıldı. Form grafiği tavan noktasında olan Bilbao, bu deplasmandan en az 1 puan çıkartacaktır.

Devamını Oku..

ESPANYOL - ZARAGOZA Maçını Canlı izle

La Liga'da haftanın en zor maçlarından biri... Ligde son haftalarda oynadığı başarılı futbolla dikkatleri üzerine çeken Espanyol, kağıt üzerinde maçın mutlak favorisi konumunda ancak durum hiç de öyle değil... Zaragoza'nın şu anda 12 puanı bulunuyor ve bu takım ligin dibinde... Artık kaybedecek puan kalmadı, bir yerde bir sürpriz sonuç alıp iyi bir seri yakalamak durumundalar... Son 10 maçta 1 galibiyet dahi alamamış bir takıma güvenmek tabii ki pek de mantıklı değil ancak bu maçtan en azından uzak durmanızı öneriyorum.

Devamını Oku..

VALLECANO - GETAFE Maçını Canlı izle

La Liga'da küme düşme potasında kırılma maçlarından biri... Vallecano ile Getafe'nin kapışması önümüzdeki haftalarda daha da kızışacak olan kümede kalma mücadelesini de direkt olarak etkileyecek. Mallorca ve Bilbao mağlubiyetlerinin ardından geçen hafta Zaragoza deplasmanında aldığı galibiyetle rahat bir nefes alan Vallecano, kazanmak zorunda olduğu ve agresif futbol oynaması gerektiği maçlarda her zaman sıkıntı yaşıyor. Vallecano'nun oyun kurgusu beklemek ve vurmak üzerine... Rakip Getafe'de son hafta Real Madrid karşısında beklentilerin üzerinde bir futbol oynadı ancak skor anlamında üretken olamadı. Bu tarz tansiyonu yüksek maçlarda taraf bahisi her zaman risklidir. Kontrollü futbol, kısır skoru doğuracaktır. Alt ideal..

Devamını Oku..

MALAGA - MALLORCA Maçını Canlı izle

La Liga'nın istikrarsız iki takımı Malaga ve Mallorca bu hafta karşı karşıya gelecek. Ligde Sevilla galibiyetinin ardından son olarak Granada'ya deplasmanda kaybeden Malaga'da Pellegrini bir türlü kadrosu kuramadı! Sakat ve cezalı futbolcuların çokluğundan dolayı hemen her maça farklı 11'ler ile çıkmak zorunda kalan Şilili teknik adamın Malaga'daki sonu da pek parlak gözükmüyor. Mallorca ise 9 kişi tamamladığı Betis maçından 1-0'lık galibiyetle ayrılmayı başardı ancak oynanan futbol kimseyi doyurmadı! Taraf bahisi riskli, Gol Var ideal tercih.

Devamını Oku..

VALENCIA - SPORTING GIJON Maçını Canlı izle

Kral Kupası'na havlu atan Valencia artık La Liga'da ilk 4'e girmek için mücadele edecek. Şu anda Real Madrid ve Barcelona'nın ardından hem kadro hem de oyun felsefesi bakımından La Liga'nın en iyisi olarak gösterilen Valencia, bu hafta Gijon karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak. İç sahada oynadığı futbolu taraftarlarının büyük desteği ile birleştirdiği anda ciddi anlamda tehlikeli bir takım oluyor! Valencia cephesinde tek dezavantaj haftaarası UEFA Avrupa Ligi'nde Stoke City ile oynanacak olan maç... Kolu kanadı kırılmış Gijon'un buna rağmen Valencia'ya direnç gösterebileceğini düşünüyorum... Zira, Gijon'un büyük maç karnesi ve oynadığı futbol hala akıllarda... Valencia kazanır ve Gol Var.

Devamını Oku..

VILLARREAL - GRANADA Maçını Canlı izle

Güncellenecek... ...

Devamını Oku..

REAL MADRID - LEVANTE Maçını Canlı izle

Güncellenecek... ...

Devamını Oku..

R.SOCIEDAD - SEVILLA Maçını Canlı izle

Güncellnecek... ...

Devamını Oku..

MANCHESTER UTD - LIVERPOOL Maçını Canlı izle

İki ezeli rakibin bir kapışması daha. Takımlar bundan kısa süre önce Fa Cup’da karşılaşmış ve Liverpool sahasında 2-1 kazanarak tur atlamıştı. Ligin ilk yarısında oynanan maç da 1-1 berabere bitmişti. United geçen hafta 3-0 geriye düştüğü maçta Chelsea deplasmanında 3-3 ile inanılmaz bir geri dönüş gerçekleştirdi. Sakatların düzelmesi ve neredeyse tam kadro olarak oynamalarına rağmen Vidic’i savunmada hala çok arıyorlar. Hücumda ise Ashley Young uzun sakatlığının ardından iyi durumda değil ama Valencia ve Rooney çok formda. Ligde 4 maçtır kaybetmeyen United zirvedeki City ile 2 puanlık farkın daha da açılmaması için kazanmak istiyor.

Liverpool ise Pazartesi akşamı sahasında Tottenham ile 0-0 berabere kaldı. Bu sezon 9 beraberliklerinin 8’i iç sahada geldi. Dalglish takımı alan kapatma ve gol yememe konusunda önemli bir yere getirdi ama forvetin gol bulamaması ve az pozisyona girmesi nedeniyle hala zirveye oynayacak bir sistemleri yok. Son maçta açıkça gözüktü ki Carroll bu takımın gol umudu olamaz. Ama sonradan oyuna giren ve cezası biten Suarez’in oynaması bu deplasmanda büyük şans. Tabii ki Evra ile karşılaşmaları da ilginç olacak. Liverpool 24 maçta sadece 28 gol atabildi ve United’ın 59 golü var.

Bu sahada oynanan son 3 maçı da United kazandı. Liverpool kolay teslim olmayacak ve savunma ağırlıklı oynayacaktır ama bu yeterli olmayabilir. İki takım arasında oynanan son 6 maçtan 5’inde karşılıklı gol oldu. Ben gol var oynamaya karşı değilim ama ilk tercihim 2-3 gol olacak.

Devamını Oku..

SWANSEA - NORWICH Maçını Canlı izle

Sezona başlarken kimse 24 hafta sonunda Swensea ve Norwich’in 9 ve 10. surada olacağını tahmin edemezdi. Ama iki takım da fazla bütçeleri olmamasına ve yıldız transferler yapmamalarına rağmen bunu başardılar. Swensea Galler’in ligdeki tek temsilcisi olarak sahasındaki maçları ayrı bir havada oynuyor. Evinde 6 maçtır kaybetmeyen Swensea geçen hafta deplasmanda WBA karşısında 2-1 kazanmayı başardı. Danny Graham gibi çok önemli bir golcüleri var ama en önemlisi takım futbolu oynuyorlar.

Aynı şeyi Norwich için de söylemek mümkün. Kanaryalar pek çok otoriteye göre Premier Lig için eksik ve yetersiz olan kadrolarına rağmen iyi anlaşmaları ve uzun süredir birlikte oynamaları sayesinde zoru başardılar. Geçen hafta Bolton’u 2-0 yendiler.

İki takım arasında son 2 sezonda oynanan maçlarda evinde oynayan maçı kazandı. Ben yine evinde oynayan Swensea’nin kazanacağını düşünüyorum. Bu maça gol var da oynanabilir.

Devamını Oku..

SUNDERLAND - ARSENAL Maçını Canlı izle

Sunderland Martin O’Neil göreve geldikten sonra adeta kabuk değiştirdi ve kazanma alışkanlığını tekrar kazandı. Hafta içinde Fa Cup tekrar maçında Middlesbrogh deplasmanında uzatmada 2-1 kazandılar ve tur atladılar. Geçen hafta ligde ise Stoke deplasmanında 1-0 galip geldiler. Sessegnon turu getiren golü attı ama takımda genç isimler daha fazla dikkat çekmeye başladı. Colback ve Mc Clean akla gelen ilk ikisi. Sunderland evinde 5 maçtır kaybetmiyor ve ligde son 3 maçını da kazanarak ilk 10 içine girdi. Tek soru işareti büyük takımlarla oynanan maçlarda alınan yenilgiler.

Arsenal geçen hafta Blackburn karşısında adeta patlama yaptı ve 7-1 kazandı. Her anlamıyla iyi bir maç oldu. Moralsiz Walcott yaptığı asistlerle, Van Persie 3 gol atarak moral buldu. Ama bu maç bizi yanıltmamalı. Arsenal son 3 deplasmanda da kazanamadı. Son olarak Bolton deplasmanında inanılmaz goller kaçırıp beraberliğe razı olmuşlardı. Chamberlain böyle oynamaya devam ederse büyük yıldız olacaktır. Hücumda iyiler ama savunma o kadar güven vermiyor.

Bu maç zor ama üst bitmesi muhtemel. Sonrasında ise biraz risk alarak Sunderland galibiyeti “haftanın sürprizi” olarak denenebilir.

Devamını Oku..

FULHAM - STOKE CİTY Maçını Canlı izle

Fulham ve Stoke City takımları şu anda ligde rahat konumda ama olası bir seriyle düşme hattına yaklaşma tehlikeleri var. Fulham geçen hafta City deplasmanında 3-0 kaybetti ama bu sonuca takılmamak gerek çünkü arada büyük bir kalite farkı vardı. O maçı saymazsak son maçlarda özellikle evlerinde iyi oynuyorlar. Zaten sahalarında 3 maçtır kaybetmiyorlar. Zamora takımdan ayrıldıktan sonra yerine alınan olmadı ve görev Dembele’ye verildi. Gerçi takımın en golcü ismi olan Dempsey de orta sahadan hücuma katılarak skora katkı yapıyor ama o bölgede eksikleri var.

Stoke ise tam bir seriler takımı. Önce kötü sonra iyi seri derken yine formsuz bir duruma düştüler. Ligde oynadıkları son 3 maçı da kaybettiler ve geçen hafta evlerinde Sunderland’e 1-0 kaybettiler. O maçta gerçekten kötü oynadılar hatta Huth kırmızı kart gördü ve bu hafta oynayamayacak. Her zaman sıkıcı futbol oynamaları eleştiri konusu yapılıyor.

Ligin ilk yarısında oynanan maçı Stoke 2-0 kazanmıştı. Bu maçta defanslar ön plana çıkacağı için alt oynanmalı. Sonrasında ise Fulham denenebilir.

Devamını Oku..

EVERTON - CHELSEA Maçını Canlı izle

Son haftaların formda takımı Everton daha 10 gün önce bu sahada lider City’yi devirmeyi başardı ve geçen hafta Wigan deplasmanında 1-1 berabere kaldı. O maçta zeminin azizliğine uğrayan kaleci Howard’ın yediği gol şanssızlıktı. Takıma sonradan katılan Donovan ve Piennar yaratıcılık anlamında sezon başındaki eksiği kapatmışa benziyor. Everton 4 maçtır yenilmiyor.

Chelsea ise geçen hafta sahasında 3-0 öne geçmesine rağmen United ile 3-3 berabere kaldı. Ligde oynadıkları son 3 maç da berabere bitti. Ama deplasmanda 7 maçtır kaybetmiyorlar. Santrafor olarak en büyük gol umudu olan Torres’in ne zaman gol atacağı ise bilinmiyor. Carroll bile gol attı Torres hala suskun. Savunma ve kalede Cech eskisi kadar güven vermiyor. Mata olmasa hücumda da ne yapacakları belli değil. Buna rağmen kolay mağlup edilecek bir takım değil.

Ligin ilk yarısında oynanan maçı Chelsea 3-1 kazanmıştı ve sonrasında bu sahada Lig Kupası maçını da 2-1 kazandılar. Bu maç için ilk tercihim ilk yarı 0 olacak. Sonrasında ise üst denenebilir.

Devamını Oku..

BOLTON - WIGAN Maçını Canlı izle

Düşme hattında final gibi bir maç daha. 20 puanla 18. sırada bulunan Bolton sahasında 16 puanla son sıradaki Wigan’ı konuk edecek. Bolton biraz toparlandı gibi ve özellikle sahasında iyi oynuyor. Evinde 3 maçtır kaybetmeyen Bolton katı savunma yaparak rakibe fazla şans vermemeye çalışıyor. Geçen hafta Norwich deplasmanında 2-0 kaybettiler. N’Gog ve Reo-Coker en formda isimler olarak dikkat çekiyor.

Wigan ise geçen hafta sahasında Everton ile 1-1 berabere kaldı ama tamamen şans bir golle bunu alabildiler. Wigan deplasmanda 9 maçtır kazanamıyor ve son 4 haftada da galip gelemediler. Ben düşme hattından kurtulacaklarına ihtimal vermiyorum.

Ligin ilk yarısında oynanan maçı Bolton deplasmanda 3-1 kazanmıştı. Wigan 8 maçtır rakibini yenemiyor. Bu maçta da Bolton kazanır. isteyenler maça alt da oynayabilir.

Devamını Oku..

BLACKBURN - QPR Maçını Canlı izle

Geçen hafta hayal kırıklığı yaşayan iki takımın maçı. Blackburn önlenemez düşüşüne devam ediyor ve geçen hafta Arsenal deplasmanında 7-1 kaybederek hezimete uğradılar. Ama bu maçı unutup 6 punalık QPR maçına bakmaları şart. Givet cezalı olduğu için oynayamayacak. Geçen hafta oynamayan Yakubu’nun takım için önemi bir kez daha anlaşıldı. Savunmaları çok kötü. Ligde 3 maçtır kazanamayan ve 18 puanla düşme hattında olan Blackburn kazanırsa büyük iş başarmış olacak.

Ara transferde harcadığı paraya ve aldığı yıldızlara rağmen geçen hafta bir başka 6 puanlık maçta sahasında Wolves’a 2-1 yenilen QPR sorunlu futbolcu almanın bedelini erken ödedi. Gereksiz kırmızı kart gören ve takımını 10 kişi bırakan Cisse bu maçta da olmayacak. Zamora yeni takımına çabuk alıştı ve golünü attı. Bu kadronun düşme hattına girmemesi gerek ve 2-3 maç sonra daha iyi olacaklarını düşünüyorum. QPR deplasmanda 4 maçtır kazanamıyor.

Ligin ilk yarısında oynanan maç 1-1 berabere bitmişti. bu maç için iki önerim var kolay gol yiyen iki takımın maçında “gol var” ilk tercih olmalı. Sonrasında ise beraberlik sistem kuponlarında oynanabilir.

Devamını Oku..

TOTTENHAM - NEWCASTLE UTD Maçını Canlı izle

Tottenham-N.United takımları Cumartesi akşamı 147. randevuya çıkıyor.bugüne kadar oynanan 146 karşılaşmada 61 kez Tottenham 53 kez Newcastle kazanırken 32 maç ise berabere sonuçlandı.White Hart Lane da oynanan karşılaşmalarda ise Tottenham 35 N.United 20 kez kazanırken 11 maç berabere bitti.

Tottenham bu sezon kendi sahasında çıktığı maçlarda 9 kez kazandı 1 kez kaybetti 2 kez ise berabere kaldı.Newcastle ise deplasmanda çıktığı 12 maçta 5 galibiyet 4 mağlubiyet 3 beraberlik aldı. Tottenham kendi sahasında 11 maçtır kaybetmiyor en son 28.08.2011 de M.City e 1-5 lik sonuçla boyun eğmişti ve o tarihten beri bileği bükülmüyor. ise geçtiğimiz hafta dizinden bir sakatlık geçiren ve Liverpool maçında takımını yalnız bırakan Youness Kaboul’ün durumu belirsizliğini korurken maça yetişememesi durumunda yerine Dawson oynayacak. Sakatlığı geçen Van der Vaart ise takımdaki yerini alabilecek. Tottenham Hotspurs takımı çektiği 155 şutla Premier Ligin kaleye en çok şut atan takımı olarak dikkat çekiyor.

Newcastle ise geçen hafta Aston Villa’yı 2-1 yenerek ligde son 5 maçta 4. galibiyetini aldı. Afrika Kupasında dönen Dembe Ba ayağının tozuyla gol atmayı başardı ve takım için ne kadar önemli olduğunu gösterdi. A.Villa maçında sakatlanan Leon Best ile Taylorun ve daha önceden sakatlığı bulunan Sylvain Marveaux,Sammy Ameobi,Qpr maçında sakatlanan Cabaye ve Afrika Kupasında takımı finale kalan Tiote Tottenham maçında takımdaki yerini alamayacak isimler.

Ligin ilk yarısında oynanan maç 2-2 berabere bitmişti. Bu kez Tottenham sahasında daha şanslı. Ben önce 1 sonra da tek farklı galibiyet olarak handikaplı 0 öneriyorum.

Devamını Oku..

WOLVERHAMPTON - WEST BROMWICH Maçını Canlı izle

Düşme hattından kurtulmak için çabalayan Wolves ise düşme hattına artık daha fazla yaklaşmamak isteyen WBA karşılaşıyor. Geçen hafta Wolves deplasmanda 10 kişi kalan rakibi QPR’ı 2-1 yenerek altın değerinde bir 3 puan aldı. Ama evlerinde uzun süredir galip gelemiyorlar. 5 maçtır kazanamıyorlar ve son 3 maçı da kaybettiler. Takımın kanat oyuncuları hareketli ve boş alan bulduklarında doğrudan kaleye gidebilen isimler.

WBA ise geçen hafta sahasında Swensea’ye 2-1 yenildi. Maçın son anlarında altı pastan boş kaleye golü kaçıran Odemwingie karla kaplı zeminde kötü de oynadı. WBA ilginç bir takım ve ligde aldıkları 12 galibiyetin 8’i deplasmanda kazanıldı. Takımın oyun yapısı deplasmana çok daha uygun.

Ligin ilk yarısında oynanan maçı WBA 2-0 kazanmıştı. Bu kez zor bir maç olacak. Ben iki takımın da gol atacağını düşünüyorum. Sonrasında ise sistem için beraberlik denenebilir.

Devamını Oku..

ASTON VILLA - MANCHESTER CITY Maçını Canlı izle

Aston Villa kaliteli ayaklardan oluşan kadrosuna rağmen hala istenen düzeyde değil. Geçen hafta Newcastle deplasmanında 2-1 kaybettiler ve çok iyi oynamadılar. Son maçlarda kıpırdanan N’Zogbia ve takıma büyük katkı veren Robbie Keane dışında elle tutulur bir isim yok. Üstelik evlerinde 6 maçtır kazanamıyorlar. Geçen hafta savunmada Collins olmayınca dirençleri azaldı ama Collins bu maçta oynayabilecek.

Lider City ise geçen hafta sahasında Fulham’ı 3-0 yenerek rahat bir hafta geçirdi. United’ın baskısını enselerinde hissederek sahaya çıkıyorlar ve bu da bazı maçlarda futbolu olumsuz etkiliyor. Tekrar Aguero-Dzeko ikilisine dönen mancini bu maça da bu forvetle çıkabilir. City sezon başındaki kadar maçlarını domine edecek bir futbol oynamıyor.

İki takım arasında oynanan son 10 maçta da sahasında oynayan maçı kazandı. City Villa Park’da son galibiyetini hatta son puanını 2006 sezonunda alabilmişti. Gerçi sezonun ilk yarısında oynanan maç 4-1 City üstünlüğüyle bitti ama kolay bir maç olmayacak. Ben bu maça üst oynamak istiyorum. Sonrasında ise beraberlik denenebilir.

Devamını Oku..

9 Şubat 2012 Perşembe

Sivasspor - Beşiktaş Maçını Canlı izle

. 9 Şubat 2012 Perşembe .


Arka arkaya çok öneli mağlubiyetler alan Beşiktaş, Sivasspor deplasmanına konuk oluyor. Siyah-beyazlılarda her şey yolunda giderken, Kayserispor, Mersin İ.Y ve Fenerbahçe karşısında alınan kötü sonuçlar tabloyu tersine çevirdi. Ayrıca sakatlıklar ve kartlar da Beşiktaş'ın bu socuçlarına tuz biber oldu. Şimdi Sivas deplasmanında galibiyete ulaşarak hem toparlanmak, hem de Braga maçı öncesinde moral istiyorlar. Beşiktaş'ın bu zorlu deplasmanında Almeida, Mehmet Aurelio, Rüştü, Hilbert, İsmail Köybaşı ve Quaresma olmayacak. Cezasını tamamlayan Fernandes ise takımdaki yerini yeniden alacak.

Beşiktaş'ın sadece 4 puan gerisinde olan Sivasspor sahasında güçlü rakibiyle zor bir maça çıkacak. Bu sezon oldukça iyi br performans gösteren Yiğidolar, Beşiktaş'ı devirerek zirveye bir adım daha yaklaşmak ve play-off şansını arttırmak istiyor. Moralsiz ve eksik Beşiktaş karşısında bunu da yapabilecek bir kadroya sahipler. Kendi sahalarında kolay kolay geçit vermiyorlar.

Siyah-beyazlılar, Sivas deplasmanında kazanarak yeniden toparlanmak isteselerde, işleri gerçekten kolay değil. Taraf bahis yerine hava şartlarını da düşünerek 2-3 golü tercih etmek daha garanti bir seçim olacaktır.

Devamını Oku..

Büyükşehir Bld.-Karabükspor Maçını Canlı izle


Süper Lig'de 25. haftanın erteleme maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Kardemir Karabükspor karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta oynanması gereken bu karşılaşma yoğun kar nedeniyle ertelenmişti. Üç maçık galibiyet serisi yakalayan İBB, Eskişehirspor'a deplasmanda kaybetti. Karabük karşısında galibiyet alarak yeni bir başlangıç yapmak istiyorlar. İBB'nin sahasındaki bu maçta Eskişehirspor maçında sakatlanan Metin Depe ile sakatlıkları süren Gökhan, Cihan, Efe ve Ali Güzeldal forma giyemeyecek. Bu eksiklerine rağmen İBB'nin oldukça isimlerden kurulu bir kadrosu var ve ellerinden geni yapacaklardır.

Ligde kalabilmek adına her maça final havasında çıkan Kardemir Karabükspor hafta sonu Samsunspor'u da mağlup ederek sahasında oynadığı son 4 maçı da kazanmış oldu. Ancak bu başarılı tabloyu deplasmanda sergileyemiyorlar. Son 7 deplasman maçında puan çıkartamadılar. İBB karşısında bu kötü seriyi noktalamanın peşinde olacaklar.

İBB maça favori çıkıyor fakat riske girmeden karşılıklı gol var tercihine yönelmenizi tavsiye ediyorum. İBB maçta kesinlikle gol ve goller bulacaktır. Aynı durumu atak futbol sergileyen Karabkspor için de geçerli.

Devamını Oku..

Siena - Napoli Maçını Canlı izle

Ligde bu sezon geçtiğimiz sezona göre çok daha kötü bir performans sergileyen Walter Mazzarri'nin ekibi Napoli, son hafta Milan deplasmanından beraberlikle çıkmayı başardı ve rakibine önemli bir çelme taktı.

Mazzarri onlar için kupa mücadelesinin çok önemli olduğunu söyledi ve yarı finalde görece zayıf Siena'yla eşleşmeleri onlar için çok büyük bir şans oldu. Napoli, ligdeki kötü gidişten sonra bu sene İtalya Kupası'na çok büyük bir önem veriyor. Oyuncular ve teknik kadro maç öncesinde finali çok istediklerini belirttiler ve Siena'dan çok daha kaliteli olan kadrolarıyla buna ulaşmaları da bence zor olmayacak. Napoli'nin ilk maçta istediği sonucu alacağını düşünüyorum.

Devamını Oku..

Lazio - Cesana Maçını Canlı izle

Geçen hafta Genoa deplasmanında 3-2'lik mağlubiyetle rakiplerinin kaybettiği haftada önemli bir şansı tepen Lazio, bu hafta maçını perşembe günü oynuyor ve ligin zayıf ekiplerinden Cesena'yı ağırlıyor.

Son 7 maçında sadece 1 galibiyet alabilen Cesena, deplasmanlarda özellikle çok kötü bir performans sergiliyor. Kaliteli oyuncuları olmasına rağmen sezon başından beri bir türlü istikrarlı bir takım yapısı kuramayan ekibin Olimpico'da Lazio'ya karşı durması pek kolay değil. Şampiyonluk için şansını zorlamak isteyen Lazio, bu maçta kayıp yaşamaz.

Devamını Oku..

8 Şubat 2012 Çarşamba

Hoffenheim – Greuther Fürth Maçını Canlı izle

. 8 Şubat 2012 Çarşamba .

Ligi boşlayan Hoffenheim son olarak Augsburg karşısında berabere kalarak ne kadar kötü olduklarını gösterdiler. Ligden bir şey beklemiyorlar, ama kupa ne kadar asılırlar? Bu da soru işareti durumunda. Bir önceki turda Augsburg’u tek farklı skorla geçebilmişlerdi. Fürth ise 1. Lig hedefinde ve hafta sonu bu hedef yolunda çelme yedi. Bir önceki tur da Nürnberg’i deplasmanda elemişlerdi. Her iki takımında kupada herhangi bir başarısı yok. Konuk takımda orta sahadan Nehrig’in cezası yüzünden bu maçta oynamayacak en önemli isim.

Hoffenheim her ne kadar saha avantajı ve gücüyle bu maçta favori taraf olarak gözükse de, oynadıkları futbolla tam olarak güvenilecek durumda değiller. Açıkçası Fürth’ün onları hayli zorlayacağını düşünüyorum. Gol bahsinden ‘Alt’ seçeneği daha uygun bir bahis olarak görünüyor.


TAHMİN: Alt biter.

Devamını Oku..

Stuttgart - Bayern Münih

Ligde istediği sonuçları alamayan Stuttgart çeyrek finalde kupanın en çok kazananı Bayern Münih’le eşleşti. Bayern Münih hafta sonu Hamburg deplasmanında yara aldı. Deplasmanlarda bir kez daha kendilerine tam olarak güvenilmeyeceğini gösterdiler. Yalnız Stuttgart deplasmanı bu sefer zor olmayacak. Çünkü Stuttgart’ın savunması sorunlu ve açık oynayan bir takım. Bu durum Bayern Münih’in işine gelecektir. 90 dakika sonunda gülen tarafın Bayern Münih’in olacağını düşünüyorum.


TAHMİN: Bayern Münih kazanır.

Devamını Oku..

Catania – Roma Maçını Canlı izle

SerieA’nın 18. hafta müsabakaları Sicilya’da oynanacak bu karşılaşma ile start alıyor.
Son haftalarda Roma takımında gözle görülür bir değişme var. 12. ve 13. hafta Udinese ve Fiorentina maçlarında alınan mağlubiyetler takımın aklını başına getirdi. Ligde oynadığı son 4 maçının birinde berabere kalarak üçünü kazanan Roma, çarşamba günü kendi sahasında ağırladığı Fiorentina’dan ligdeki 3-0’lık mağlubiyetin hesabını sordu. Ligde 3-0 kaybettiği Fiorentina’yı aynı tarife ile yenerek kupada da yoluna devam eden sarı-kırmızılılar şimdi gözlerini ilk 4 sıraya diktiler. Bu hedeflerine ulaşmaları için öncelikle bu zorlu Sicilya deplasmanından kayıpsız dönmek zorundalar.
Sıralamada Roma’nın hemen arkasında 5 puan farkla da olsa sekizinci sırada bulunan Catania geçen hafta Bologna deplasmanında hiçbir varlık gösteremeyerek 2-0 kaybetti. Aldığı bu mağlubiyetle Fiorentina/Cagliari ikilisiyle olan 4 puanlık avantajını bire indiren Montella’nın takımı artık ilk 10 mücadelesi için artık rahat değil. Görülen o ki, 1 puan farkla geriden gelen 4 takımla birlikte ilk 10 mücadelesi çok kızışacak ve zevklenecek.
Roma takımı oynadığı son 2 deplasman maçını kazanmış olsa da dış saha karnesi çok iyi değil. Oynadığı 9 karşılaşmada 1 beraberlik almasının yanı sıra galip geldiği kadar da kaybetti. Ev sahibi Catania ise oynadığı 2 İtalya kupası maçı dahil evinde oynadığı 10 karşılaşmanın sekizinde gol buldu. Bu maçta taraf bahsinin biraz karışık ve riskli olduğunu düşündüğümden dolayı, benim sizlere önerim tarafların karşılıklı gol bulacağı yönünde olacaktır.

Tahmin: Her iki takımda gol atar.

Devamını Oku..

Milan – Juventus Maçını Canlı izle

2011/2012 sezonu İtalya kupasının çift maçlı eleme usulü oynanacak olan tek ayağı 2 büyük takımın mücadelesiyle başlıyor. 180 dakika sonra finale adını yazdıracak takımlar belli olacak. Bu nedenle, hani taraf olursa olsun ilk maçı kazanmak yeterli olmayacak. İlk maçını evinde oynayacak olan Milan’ın ilk hedefi sahasında gol yememek. Gerek Conte gerekse de Allegri, 20 mayıs günü Roma Olimpiyat stadında oynanacak olan finale katılmayı hedefliyor, bu nedenle özellikle Juve için ilk maçın tam bir taktik savaşı içinde geçmesini bekliyorum. İtalya kupası hiç kuşkusuz Milan’ın bu sezonki asıl hedeflerinden biri değil. Asıl hedefleri şampiyonluk ve Şampiyonlar liginde final oynamak. Ama finale 1 adım kala bunu da sonuna kadar kovalayacaklardır. Çünkü bu kupayı en son 2002/2003 sezonunda kazanmışlardı ve tam 9 yıldır kupaya hasretler. Diğer taraftan namağlüp şampiyonluğa koşan Juventus bu kupayı çok arzuluyor. Çünkü siyah-beyazlılar 1994/1995 sezonundan bu yana tam 17 yıldır bu kupanın hasretini çekiyor.
Milan ve Juventus arasında oynanan maçları kestirmek kolay değildir, çünkü her ikiside büyük kulüp ve kazanmaya yakın. Biri 21 ağustos 2011 tarihinde San Siro’da oynanan hazırlık maçı, diğeride 2 ekim 2011 tarihinde Juventus Arena’da oynanan lig maçı olmak üzere 2 takım bu sezon 2 kez karşı karşıya geldi. Her 2 maçta da ev sahibi olan taraf kazandı. Bu maçta da geleneğin bozulmayacağını ve seyirci desteğini arkasına alan Milan’ın bu maçı kazanacağını düşünüyorum. Gol bahsinde ise ALT tercihi mantıklı görünüyor. Çünkü 2 ekipte SerieA’nın en iyi defans hattına sahip ve en az gol yiyen takımları.

Tahmin: Milan kazanır 1 ve ALT.

Devamını Oku..

M.Boro-Sunderland Maçını Canlı izle

Championship’te Play-Off mücadelesini sürdüren M.Boro bu kez FA Cup 4.tur rövanş maçında Sunderland’i ağırlayacak. İlk maçta Barry Robson’un golüyle öne geçmesine rağmen sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılan M.Boro, bir üst tura adını yazdırmak istiyor.
Martin O’Neill ile yepyeni bir kimlik kazanan Sunderland ise deneyimli teknik adamla çıktığı 10 maçta 7 galibiyet alırken, sadece 2 kez kaybetti. Son üç lig maçını kazanan ekibin kupada da bir üst tura çıkması için galip gelmesi yâda gollü beraberlikle sahadan ayrılması gerekiyor. Bunu yapacak güçteler.

Sunderland Kazanır

Devamını Oku..

Asteras Tripolis-Levadiakos Maçını Canlı İzle

Doxa Dramas’ı kendi evinde Emanuel Perrona’nin tek golü ile 1-0’lık skorla mağlup eden Asteras Tripolis, son dönemdeki formunu galibiyet ile sürdürmeye devam etti. Kendi evinde gol yollarında biraz etkisiz olsalar da, yine de aldıkları bu galibiyet ile üst sıralara çıkmayı başardılar. Konuk ekip Levadiakos ise çok büyük bir sürprize imza atarak Panathinaikos’u kendi evinde 1-0 yenerek düşme hattını bir nebze olsun karıştırmayı başardı. Deplasmanlarda da gol sıkıntı çekiyorlar. Bu maçta işleri zor olacak.

Ben gol yollarında sıkıntı çeken iki takımın mücadelesinde Levadiakos’un katı bir defans yapacağını düşünüyorum. Barajın aşılmaması muhtemel duruyor. 2.5 Gol Altı seçeneği ideal tercih olacaktır. Alternatif arayanlar ise Asteras Tripolis galibiyetine de yönelebilirler.

Devamını Oku..

Hearts-Celtic Maçını Canlı İzle

Lig dördüncüsü Hearts, sahasında lider Celtic’i ağırlıyor. Beş maç üst üste kaybetmedikten sonra geçen hafta Inverness’e 1-0 yenilerek uzun bir aradan sonra puan kaybeden mor beyazlılar, rakibini ligin ilk bölümünde 2-0 yenmiş, son oynanan maçta ise 1-0 yenilmişti. Evindeki 12 maçta sekiz galibiyet, dört yenilgi alan Hearts’ın hiç berabere kalmaması ve 24 maçının yarısının tg2-3 ile bitmesi ilginç bir istatistik.
Celtic ise 12 maçtır üst üste kazanmasının yanı sıra 15 maçtır da kaybetmiyor. Son olarak deplasmanda St. Mirren’ı da yenen yeşil beyazlılar, deplasmandaki son altı maçını da kazandı. Dış sahalardaki 12 maçta dokuz galibiyet alan Glasgow ekibinin bu maçlarının sekizi alt bitti.Zorlu maçta Celtic yoluna durmadan devam edecektir. Ama tg2-3 bahsine başvurmak çok daha iyi bir tercih olacaktır.

Devamını Oku..

7 Şubat 2012 Salı

Tvizletr.Net - Canlı Tv İzle

. 7 Şubat 2012 Salı .

Sitemiz internet üzerinden izlenebilecek tüm kanalları canlı tv  olarak sunmaktadır.Yayınlar Bir Bölümü hd tv izle kalitesinde verilmektedir.Ayrıca tv kanalları katagorilere ayrılarak daha kolay canlı tv izle   menizi olanak sağlamıştır.
Katagoriler ulusal kanallar,haber kanalları,spor kanalları,müzik kanalları,dini kanallar,yabancı kanallar ve yerel kanallar olmak üzere katagorize edilmiştir.Kısacası kaliteli bir tv izle   me olanağı sunuyoruz.

Devamını Oku..

6 Şubat 2012 Pazartesi

Eskişehir-Büyükşehir Maçını Canlı izle

. 6 Şubat 2012 Pazartesi .

Manisaspor deplasmanında 90. Dakikada gelen penaltıyla uzun bir zaman sonra kazanan Eskişehirspor,son haftaların flaş ekiplerinden Büyükşehir’i konuk ediyor.Haftalar sonra gelen galibiyetle moral kazandılar.Konuk ekipte Ekrem cezalı,Efe ve Can sakatlıkları sebebiyle oynamayacak isimler.Her iki takımında gol yollarında etkili oldukları bir gerçek.Bu şartlar altında karşılıklı gol var bahsi son derece ideal gözüküyor.

Tahmin:Var

Devamını Oku..

Karabük-Samsun Maçını Canlı izle

Sahasında Gekas’ın 3 golüyle Fenerbahçe’yi mağlup eden Samsunspor,ligde ben varım mesajı verdi.Açıkcası Samsunspor olası Fenerbahçe’ye kaybetmiş olsaydı,ligde kalma şansları çok düşük olacaktı.Kırmızı beyazlıların adeta ölüm kalım maçı olacaktır,rakiplerinin bir maçı eksik ve puan olarakta 1 puan ilerdeler.Bu yüzden Samsunspor’un elinden gelenin fazlasını yapmak zorunda olacağı bir karşılaşma olacaktır.Karabükspor’un Büyükşehir deplasmanında yoğun kar nedeniyle ertelenmesiyle dinlenme fırsatı buldu.Karabükspor rakibini mağlup etmesi halinde Gaziantepspor’un mağlup olmasıyla aradaki puan farkı ikiye inebilir.Bir maçınında eksik olması,Karabükspor’un şansını arttırıyor.Zorlu karşılaşmada gollü bir maç beklediğimden tercihim Üst.

Tahmin:Üst

Devamını Oku..

Ankaragücü-Manisaspor Maçını Canlı izle

Bu maç hakkında aslında konuşulacak fazla bir şey yok.Ankaragücü lige veda etti artık.Manisaspor’un sahasında Eskişehirspor’a kaybetmesiyle artık fazlasıyla kredilerini kullandılar.Eskişehirspor karşısında 2-1 öne geçmeleri iyi oynamaları maçı alacak gibi görüntü versede,90. Dakikada gelen penaltıyla demorilize olmalarına sebep oldu.Manisaspor’un mutlak kazanması gereken bir maç ve kazanacaklardır.

Tahmin:Manisaspor Kazanır.

Devamını Oku..

1860 Münih – Energie Cottbus Maçını Canlı izle

1860 Münih’in her ne kadar ilk 3 şansı devam etse de, istikrarsız performansları yüzünden bu sene de bir üst lige çıkma hayalinin son bulacağını düşünüyorum. Cottbus ise kadronun hakkını veremeyerek ligin ilk yarısını orta sırada bitirdi. Hedefleri de rahat bir sezon geçirip, gelecek sezonun planlarını yapmak. Denk güçlerin mücadelesinde öncelik beraberlik diyorum.


TAHMİN: Berabere biter.

Devamını Oku..

Granada-Malaga Maçını Canlı izle

Yeni teknik adamları yönetiminde geçen hafta ilk maçına çıkan Granada, komşu Sevilla kentinin takımı Betis’i deplasmanda mağlup ederek önemli bir üç puan elde etti. Bu sezon başından bu tarafa sürpriz deplasman galibiyetleri alan Granada 22 puanla 16. Sırada yer alıyor. Granada evinde oynadığı 10 maçtan üç tanesini kaybetti.
Malaga geçen hafta kazanarak moral buldu ama takımın en önemli yıldızı Isco maçta kırmızı kart gördü ve bu hafta takımdaki yerini alamayacak. Isco’nun Malaga’nın hücumda en önemli silahı olduğunu söylememiz lazım ama Cazorla, Rondon ve Seba Fernandez ile de gol bulabilecek bir takım Malaga.
Isco olsa Malaga kazanır derdim ama bu şartlarda 0-2 çifte şansı uygun buluyorum.

Tahmin: Malaga Kaybetmez

Devamını Oku..

Liverpool – Tottenham Maçını Canlı izle

Liverpool çok sıcak bir form grafiği çiziyor. Geçtiğimiz hafta Man City ve Man United’a karşı elde ettikleri kupa zaferlerini ligde de Wolves’u farklı yenerek taçlandırdılar ve rakiplerine güçlü bir mesaj yollamış oldular. Tottenham ise çok formda olan başka bir takım ve 18 aydır evlerinde yalnızca 2 mağlubiyet almışlar. Açıkçası çok riskli bir maç ve tavsiyem kuponunuza koymamanız. Ben de işim gereği zor bela bir tahmin yapmak zorundayım ve o yüzden form grafiğini göz önüne alarak Liverpool yenilmez ya da beraberlik bahislerinden birini oynamanızı öneriyorum.

Devamını Oku..

Bucaspor-Sakaryaspor Maçını Canlı izle

20. haftanın kapanış mücadelesinde geçen haftanın 7 lik takımları karşılaşıyor. İki takımda geçen hafta sahadan 7-2 lik skorlarla mağlup ayrıldı. Bucaspor, ilk yarısını 2-0 önde kapadığı maçın ikinci yarısında 7 gol birden yedi. Bunda rüzgarın etkiside var ama 7 golde yenmez ki fırtına bile esse yenmez… Sakaryaspor’da en kısa zamanda iyi bir kaleci bulsun, böyle de goller yenmez ki... Üst diyorum geçiyorum… Hepinize bol kazançlar…

Tahmin: Üst

Devamını Oku..

4 Şubat 2012 Cumartesi

Albinoleffe – Varese Maçını Canlı izle

. 4 Şubat 2012 Cumartesi .

Gubbio ile beraber 23 puana sahip olan Albinoleffe payout bölgesinin puan üzerinde bulunuyor. 22 puanlı Ascoli ve Empoli’nin amansız takibi altında her maçını stresli oynayan Albinoleffe’de defans hattındaki sorunlar devam ediyor. Modena ile oynayacağı karşılaşma ertelenmeden önce Bari’ye 2-0 kaybeden Valter Alessandro Salvioni’nin takımı 8 haftadır galip gelemiyor. İç sahada ise 1 kasımda Ascoli karşısında aldığı 1-0’lık galibiyetten bu yana kazanamıyor.
Konuk ekip Varese geçen hafta Livorno karşısında 3-1 kazanarak deplasman takımı olduğunu bir kez daha gösterdi. Pescara deplasmanında alduğı 3-1’lik mağlubiyetten bu yana oynadığı 6 karşılaşmanın beşini kazandı birinde de Ascoli karşısında berabere kaldı.
Takımların iç-dış saha performanslarına ve sıralamadaki konumlarına baktığımda, Playoff için mücadele eden Varese’nin favori olduğunu görüyorum. İlk yarı da oynanan mücadeleyi de 2-1 kazanmışlardı.

Tahmin: Galibiyete yakın Varese kaybetmez. X2Ç.

Devamını Oku..

Empoli – Crotone Maçını Canlı izle

Empoli ve Crotone takımları kümede kalma yolunda her ikisi için de çok önemli olan bir 3 puan için mücadele edecekler. Her iki takımda geride bıraktıkları 540 dakikada sadece 1 puan alabildi ve 2 takım arasındaki puan farkı sadece 3. Bu nedenle bu mücadelede alınacak bir 3 puan her iki takımda çok önemli. Crotone’nin kazanması galibiyeti çok daha anlamlandıracak, Empoli kaybettiği takdirde zor olan durumunu daha da çıkmaza sokacak.
Empoli, kalesinde gördüğü 40 gol ile Modena ile birlikte SerieB’nin en kötü defansına sahip ikinci takımı. Attığı 13 golle Empoli’nin en golcü ve SerieB’nin - Vicenza’lı Abbruscato ve Juve Stabia’lı Sau ile birlikte - en golcü üçüncü oyuncusu olan Tavano’nun uzun süredir sakat olması ve altı haftadır kadroda olmaması Empoli’nin bu duruma gelmesinde büyük rol oynadı. Ligin ilk yarsında oynanan mücadeleyi Crotone evinde 2-1 kazanmıştı. Bu mücadelede de kazanmaya yakın tarafın Crotone olduğunu düşünüyorum.

Tahmin: Crotone kaybetmez. X2Ç.

Devamını Oku..

Grosseto – Sampdoria Maçını Canlı izle

Ev sahibi Grosseto topladığı 33 puan ile sıralamada onbirinci. Konuk ekip Sampdoria ise rakibi Grosseto’nun hemen altında 31 puana sahip. Sıralamadaki bu yakın konumlarının yanı sıra 2 takım arasında ciddi bir gol averajı farkı fark. Grosseto 25 karşılaşmada 26 gol atıp kalesinde 33 gol görürken, 1 maçı eksik Sampdoria ise 29 gol atmasına karşın kalesinde 21 gol görmüş. Verşlerden de anlaşılacağı üsere Grosseto takımının defansı çok kırılgan, kolay gol yiyor. Diğer taraftan konuk ekip Sampdoria deplasmanda oyuna daha iyi motive oluyor.
Geride kalan 360 dakikada Grosseto iç sahada 3 kez berabere kaldı ve Albinoleffe karşısında 1 kez kazanabildi. Sampdoria takımının deplasman maçları genellikle berabere bitiyor. Öyleki son 6 deplasman maçında 4 beraberlik aldı. Diğer ikisinden birini kazandı birini de kaybetti. Sampdoria sahasında oynanan ilk yarıdaki mücadele golsüz (0-0) eşitlikle sonuçlanmıştı.
Burada da gol barajının aşılmayacağını ve Grosseto’nun en azından 1 puan alacağını düşünüyorum.

Tahmin: Alt ve Grosseto kaybetmez X1Ç.

Devamını Oku..

Padova – Verona Maçını Canlı izle

Padova Euganeo stadında oynanacak olan bu mücadele 26. haftanın en önemli müsabakası. Öyleki bu 2 ekip SerieA’nın en kuvvetli adaylarından. Lider Pescara’nın ardından 4. ve 5. sırayı paylaşan bu 2 ekipten Verona rakibine 3 puan fark atmış durumda. Bu doksan dakika sonunda Padova’nın olası bir galibiyetiyle puanlar eşitlenecek. Padova takımı geçen yıl da playoff oynamış fakat SerieA’ya çıkmayı başaramamıştı. Rakip Verona ise geçen sezon üçüncü ligde mücadele ediyordu ve şuan bulundukları yer kendileri de dahil tüm SerieB takipçileri tarafından beklenmiyordu. Bu iki takım sıralamadaki pozisyonlarının yanı sıra gol averajları bakımından da birbirine denk durumda. Padova’nın +10 averajına karşın Verona’nın averajı +9.
Konuk ekip Verona SerieA yolundaki en önemli rakipleri olan Sassuolo ve Pescara’ya peş peşe deplasmanda kaybetti. Padova takımı ise 2012 yılında oynadığı 5 müsabakanın üçünü kazandı ve Bari ile Sampdoria karşısında kaybetti. Diyeceğim o ki her 2 takımda 2012 yılında 2 mağlubiyet aldı ve bu nedenle bu karşılaşma takımlar için çok daha önemli bir hal aldı.
Padova’nın galibiyete daha yakın olduğunu düşündüğüm bu mücadelede, tarafların karşılıklı olarak gol bulmaları yksek ihtimal.

Tahmin: Padova kazanır 1 ve Kg Var.

Devamını Oku..

Nocerina – Bari Maçını Canlı izle

Nocerina takımı geride kalan 25 hafta itibariyle topladığı 17 puanla ligin dibinde yalnızları oynuyor. Son 6 haftada Livorno ve Padova karşısında berabere kalarak sadece 2 puan alan Nocerina için umutlar tükeniyor. Takım 29 ekim 2011 tarihinden bu yana kazanamıyor ve ligin en fazla gol yiyen, en kötü defans hattına sahip olan ekibi.
Bari takımı Nocerina deplasmanına çok moralli bir şekilde geliyor. Oynadığı son 2 karşılaşmasını Albinoleffe ve Padova karşısında kazanan Bari sekizinciliğe kadar yükseldi. Vincenzo Torrente’nin çalıştırdığı takım deplasman mücadelelerinde daha başarılı. Öyleki deplasmanda oynadığı son 6 karşılaşmasında 1 kez kaybetti ve 3 galibiyet 2 beraberlik alarak 18 puanlık pastanadan 11 puanı lehine yazdırdı.
Bu 2 takım bu sezon sadece ligin ilk yarısındaki lig mücadelesinde karşı karşıya geldi. Bari sahasında oynanan müsabaka karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere sonuçlanmıştı. Bu sefer havaya giren Bari’nin deplasmanda kazanacağını düşünüyorum

Tahmin: Bari kazanır. 2.

Devamını Oku..